Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile gerçekleştirilen İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’nın akabinde, Çankırı’da yürütülen çalışmaların ele alınması amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhaluk Longa başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi. Toplantı kapsamında ilde sürdürülen hizmetlerin mevcut durumu ve gelecek dönem planlamaları masaya yatırıldı.

İl Müdür yardımcıları, şube müdürleri, kuruluş müdürleri, müdür yardımcıları ve kurum personelinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, 2025 yılı boyunca yürütülen çalışmalar ayrıntılı şekilde değerlendirildi. Hizmet süreçlerindeki güçlü yönler, ihtiyaç duyulan iyileştirmeler ve vatandaşlara sunulan hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik adımlar görüşüldü.

Engelli Memur-Sen Başkanı Dönmez: ‘Bu Şube, Baskılara Rağmen Direnenlerin Eseri’”
Engelli Memur-Sen Başkanı Dönmez: ‘Bu Şube, Baskılara Rağmen Direnenlerin Eseri’”
İçeriği Görüntüle

Ayrıca 2026 yılı hedefleri belirlenerek sosyal hizmet alanında uygulanacak projeler, destek programları, personel çalışmalarının güçlendirilmesi ve hizmetlerin daha erişilebilir hale getirilmesine yönelik yol haritası oluşturuldu.

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan İl Müdürü Abdulhaluk Longa, “Vatandaş odaklı ve nitelikli sosyal hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Sosyal hizmetlerin her kesime etkin ve eşit şekilde ulaşmasını sağlamak için ekip ruhu ve koordinasyon içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantı, karşılıklı değerlendirme ve temennilerin ardından sona erdi.

Muhabir: Sadık Softa