Çankırı'da lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek Umre ödüllü bilgi yarışması için hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda, 11 Nisan 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek yarışma öncesinde planlama toplantısı yapıldı.

Toplantı, Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin’in riyasetinde, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık temsilcisi Yahya Kuzu ve organizasyonda görevli personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yeni kaymakamları kabul etti
Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yeni kaymakamları kabul etti
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, yarışmanın organizasyon süreci, katılım şartları ve uygulama detayları ele alınarak gerekli planlamalar yapıldı. Gençlerin dini bilgilerini ölçmelerine ve geliştirmelerine katkı sağlaması hedeflenen yarışmanın, birincisine verilecek umre ödülü nedeniyle yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: Bülten