banner306
banner198

Çerkeş Kentsel Dönüşüm Projesinin ihalesi gerçekleştirildi

Çerkeş Belediyesi’nin kent vizyon palanları arasında yer alan Çerkeş Kentsel Dönüşüm Projesinin ihalesi gerçekleştirildi

Çerkeş Kentsel Dönüşüm Projesinin ihalesi gerçekleştirildi
banner145

Çerkeş Belediyesi’nin kent vizyon palanları arasında yer alan Çerkeş Kentsel Dönüşüm Projesinin ihalesi gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Hasan Sopacı Çerkeş Kentsel Dönüşüm Projesinin ihale edileceği tarihi sosyal medya hesaplarından 21 Haziran 2021 de açıklamıştı.

 “Merakla Beklediği Projenin İçerisinde Yok Yok!”

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Çerkeş ilçesinde inşa edilecek olan 134 adet konut, 28 adet dükkân, 1 adet 10 dükkânlı ticaret merkezi, 1 adet 8 dükkânlı ticaret merkezi, 1 adet belediye binası, 1 Adet itfaiye binası, 1 adet 14 dükkanlı ve 3 ofisli pazar yeri ve 1 adet kapalı otopark inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi gerçekleştirildi.

Başkan Sopacı teşekkür etti,

“Cumhurbaşkanımız  Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, Toki Başkanımız Sn.  Ömer Bulut’a, Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu’na, Çankırı Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu’na,  Ak Parti Çankırı İl Başkanımız Sn. Abdulkadir Çelik’e, Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Mustafa Bakır’a ve  projenin hazırlanmasında emeği geçen Prof. Dr. Kamil Eren’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışmalarımız sürecinde önerileri ile destek olan yakın çalışma arkadaşlarıma, dualarıyla her zaman yanımızda hissettiğimiz tüm Çerkeşli hemşehrilerime en kalbi ve derin sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Rabbim utandırmasın. Tamamına erdirsin. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

istanbul russian girls

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304