banner198

Öğrecilerden Geleceğe Mektup Etkinliği

Çankırı Lisesi 9.sınıf öğrencileri mezun olacakları 2026 yılında açılmak üzere kendi geleceklerine mektup yazdılar.

Öğrecilerden Geleceğe Mektup Etkinliği
banner145

Çankırı Lisesi 9.sınıf öğrencileri yeni bir gelenek başlattı. Okul İngilizce Öğretmeni Hasan Emin Çelik rehberliğinde düzenlenen geleceğe mektup etkinliğinde 9.sınıf öğrencileri mezun olacakları 2026 yılında açılmak üzere kendi geleceklerine mektup yazdılar.

Lise hayatından beklentilerinden, geleceğe dair umutlarına, arkadaşlıklarından eğitimlerine kadar diledikleri herşeyi serbestçe kağıda döken öğrenciler, mektupları üzerlerinde adları yazılı olan birer şişeye koydular. Ayrıca tüm öğrenciler geleceklerine videolu mesaj da yolladı. Flash disklere yüklenen videolar da şişelere konularak okul bahçesine gömüldü. Etkinlik hakkında konuşan okul yöneticileri, etkinlik kapsamında gömülen mektupların ve video görüntülerin yaklaşık 4 yıl sonra öğrencilerin mezuniyet töreninde toplu olarak açılması ve video görüntülerin hep beraber izlenmesinin planlandığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 16:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
kahraman kazan
kahraman kazan - 11 ay Önce

su bidonu, şişe nedir böyle? zaman kapsülü ya da daha şık saklama kutusu falan bulamadınız mı ? bence 2026 yılından da pek bir şey beklemeyin. Kardeşim geçmişiniz ne de geleceğiniz ne olsun.

SIRADAKİ HABER