banner306
banner198

Çankırı’nın en çok istihdam sağlayan şirketi SUMITOMO RUBBER AKO oldu!

2021 Yılında Çankırı’da en çok istihdam yapan işvereni olarak SumitomoRubber AKO, SGK İl Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi.

Çankırı’nın en çok istihdam sağlayan şirketi SUMITOMO RUBBER AKO oldu!
banner145

SUMITOMO RUBBER AKO, Çankırı’nın en çok istihdam sağlayan şirketi oldu.

2021 Yılında Çankırı’da en çok istihdam sağlayan işvereni olarak SumitomoRubber AKO, SGK İl Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi.

SGK İl Müdürü Hicran Çakmakçı, 18 Mayıs 2022 tarihinde Sumitomo Rubber AKO Lastik fabrikasını ziyaret ederek şirketin, 2021 yılı içerisinde Çankırı’da en fazla prim ödeyen, sigortalı çalıştıran ve engelli istihdam eden işveren olduğuna dair teşekkür belgesini Üretim Direktörü Eichi Hakoshima’ya takdim ettiler.

Belgenin kabulü sırasında,  Üretim Direktörü Hakoshima; “Bu teşekkür belgesi bizler için çok önemli. En ileri güvenlik ve rahatlığı, müşterilerimiz, çalışanlarımız ve topluma sunacağız şeklindeki şirketin misyonu doğrultusunda Çankırı başta olmak üzere Türkiye’ye katkı sağlamaya devam edeceğiz.” yorumunda bulundu. Karşılıklı teşekkürlerin sunulduğu görüşme sonrasında, yeni işbirliklerine ve projelere açık olunduğu taraflarca vurgulandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304