banner306
banner198

Carrefour ve diğer market indirimlerini için tek adres

Carrefour ve diğer market indirimlerini için tek adres

Carrefour ve diğer market indirimlerini için tek adres
banner145

Alışveriş sektörü gelişen ve değişen dünya ile birlikte çok ileriye gitti. Bugün sizlere Türkiye’de alışveriş zincirlerinin öncüsü Carrefour’dan bahsedeceğiz. Carrefour indirim ve Carrefour katalog fırsatları hakkında dikkat çeken bilgiler de yazımızda yer alacak.

 

Türkiye’de Sabancı desteği ile hayatına devam eden Carrefour, tarihinin en parlak dönemini yaşıyor diyebiliriz. Türkiye’ye girişinin ardından uzun bir süre geçmesine rağmen hâlâ sapasağlam müşterilerinin karşısında duran Carrefour, ‘Ne lazımsa CarrefourSA’ sloganıyla yoluna devam ediyor. Meyve ve sebze, et ve et ürünleri, temizlik ve kişisel bakım, şekerleme ve kuruyemiş gibi birçok kategoride müşterilerine hizmet veren Carrefour’un Türkiye’ye girişi 90’lı yıllarda gerçekleşiyor.

 

1963 yılında Fransa’da hayatına başlayan Carrefour, Fransa’daki başarısının ardından rotayı yurtdışına çevirmiş ve bu ülkelerden birisi de Türkiye olmuştu. Türkiye’deki ilk şubesini 1993 yılında İstanbul’da açan Carrefour, geçen zaman ile birlikte şube sayısını da arttırdı ve bugün alternatif alışveriş marketleri arasında lider konumda bulunuyor. Geçen zaman ile birlikte Türkiye’deki şubelerine Gima ve Endi gibi büyük alışveriş zincirlerini de katan Carrefour, 2015 yılında da başka bir devin, Kiler’in, yüzde 85’lik hisselerini satın almıştı. Büyümeyi katlayarak arttıran Carrefour bununla birlikte müşterilerine de yenilerini kattı.

 

Günümüzde milyonlarca kişiye ev sahipliği yapan Carrefour, ilerleyen süreçte alternatiflikten sıyrılık lider alışveriş zinciri konumuna gelmeyi planlıyor. Bu sektörde ciddi rakipleri bulunmasına rağmen Carrefour kalitesiyle rakipleri arasındaki farkı kapatacağa benziyor.

 

Bugün sizlere Carrefour alışveriş zinciri ile birlikte Carrefour indirim dönemlerinden de bahsetmeye çalışacağız. Her ay belirli günlerde indirimler yapan Carrefour, böylece müşterilerin firmaya olan bağlılığını da güçlendiriyor. Bir ayda iki büyük indirim kampanyası yapan Carrefour, bu indirimlerin ilkini her ayın 12’sinde başlatıyor ve diğer ayın 2’sinde sona erdiriyor. Bir diğer indirim ise ayın 20’sinde başlayıp yine 2’sinde sona eriyor.

 

Carrefour indirimleri hakkında bilgi sahibi olarak çok daha tasarruflu bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Carrefour broşürü ve Carrefour kataloğu belirli dönemlerde yayınlanıyor ve müşteriler de böylece Carrefour aktüel ürünleri hakkında bilgi sahibi oluyor. Carrefour indirimleri ile birlikte binlerce insan bir ürünü çok daha uygun fiyata almanın keyfini yaşıyor.

 

CarrefourSA indirimlerinden bahsetmişken Carrefour kataloğu hakkında detaylı bilgi vermezsek olmaz. Carrefour katalog linkine tıklayıp, CarrefourSA’nın indirim dönemlerini yakından takip edebilir ve böylece çok daha ucuz bir alışveriş yapabilirsiniz. Carrefour indirim dönemlerini ve CarrefourSA kataloğunu kaçırmamak için bahsettiğimiz öneriyi uygulamanızı tavsiye ederiz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304