banner306
banner198

Dereli Grup, Pasaport Pizza Çankırı şubesini bünyesine kattı!

Çankırı'nın büyüyen markası Dereli Grup, Pasaport Pizza Çankırı şubesini bünyesine kattı.

Dereli Grup, Pasaport Pizza Çankırı şubesini bünyesine kattı!
banner145

Çankırı’da sinemadan bujiteriye, eğlenceden gıda sektörüne kadar farklı alanlarda yatırımları ile adından söz ettiren Dereli Grup, pizza sektörüne girerek Pasaport Pizza Çankırı Şubesini bünyesine kattı.

Farklı sektör yatırımları ile bir Çankırı Markası olarak yükselmeye devam eden Dereli Grup, Türkiye’de pizza sektöründe hızla büyüyen Pasaport Pizza’yı Çankırı tüketicisinin damak tadına sunmayı hedefliyor.

Korona virüs sürecinde paket siparişlerin artması ile birlikte yeme-içme sektörü farklı bir boyut kazandı. Bu süreçte gıda sektörüne ağırlık vermeye karar verdiklerini aktaran Dereli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dereli, “Ortaya çıkarttığımız değeri, Bir Çankırı markası olarak büyütmeye devam ediyoruz.  Özellikle hizmet sektöründe yer alan işletmelerimiz pandemi sürecinde ağır etkilendi. Dünya farklı bir dönemi yaşarken bizde bekleyip önümüzü görmek istemedik. Çünkü virüs aşısının ne zaman bulunup kontrol altına alınacağı halen belirsizliğini koruyor. O nedenle beklemek yerine istihdama yönelik çalışmalarımıza hız vermeye karar verdik.” dedi.

Çankırı’da yaşayan herkese eşsiz Pasaport Pizza lezzetini tattırmayı hedeflendiklerini vurgulayan Dereli, “ Pizza sektörüne girmemiz ile birlikte en başta çalışan kesim başta olmak üzere, evde yemek yapmaya vakit bulamayan aileleri hedef kitlemiz olarak görmekteyiz. Yine özel kampanyalarla farklı meslek gruplarına sürprizlerimiz olacak” diye konuştu. 

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2020, 02:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304