banner198

İş insanından Yapraklı’ya fabrika vaadi!

İş insanı İsa Yaman, “Yapraklı’da olmayan fabrikayı Allah nasip ederse gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.

İş insanından Yapraklı’ya fabrika vaadi!
banner145

İş insanı İsa Yaman, “Yapraklı’da olmayan fabrikayı Allah nasip ederse gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.

Dekorasyon sektöründe Türkiye’nin hızlı büyüyen firması olan Dekoriza’nın Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı İsa Yaman, “Yapraklı’da olmayan fabrikayı Allah nasip ederse gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.

99.5 FM bandından yayın yapan Neşe Radyo programında yayınlanan sektörel programının konuğu olan İsa Yaman, 2011 yılında dekorasyon ürünleri imalatı üretmek üzere kurulan firmalarının kısa sürede Türkiye genelinde 268, yurt dışında 9 bayisi ile sektörde önemli bir yere geldiğini ifade etti.

Dekorasyon sektörüne farklı bir anlayış katacak olan yeni bir projeleri olduğunu anlatan Yaman, “Yeni projemiz Dekorasim markası ile Türkiye’nin en büyük ve tek kendin tasarımını yapabileceğin bir dekorasyon alışveriş sitesi bir kaç hafta içerisinde açılıyor. Örneğin kanvas bir tablo diyelim. Kendi resminizi çekeceksiniz, kendiniz telefonunuzun uygulama veya web sitesinden resminizi yükleyecek, 3 parça veya 5 parçaya bölerek boyutunu oynayıp sonra siparişi verebileceksiniz. Yâda 3 boyutlu duvar kâğıdını kendiniz tasarlayabileceksiniz. Bu Türkiye’de tek olacak aynı zamanda Dünya’da da böyle bir şey yok.  Çok kapsamlı olacak. Yaklaşık 12 kategoride satışımız olacak. Tabi bunların hepsini kendiniz tasarlayamayacaksanız. Mesela bir avize satışımız olacak. Bunu kendiniz tasarlayamazsınız. Modüler mobilya olacak. Halı satışı olacak. Dekorasyonla alakalı bütün satışlar projemizde yer alacak” ifadelerine yer verdi.

Olmayan Fabrikayı Yapraklı’ya kuracağım -

Yaman, “Ve kısmet olursa projemizi büyüttüğümüz zaman. Fabrikasyon haline gelip bu fabrikamızı da Çankırı’da özellikle inşallah nasip olursa Yapraklı’da yapmak istiyorum. Yapraklı’da olmayan fabrikayı Allah nasip ederse Yapraklı’da gerçekleştirmek istiyoruz.” vaadinde bulundu.

Canlı yayında Vahe Kılıçarslan sürprizi -

Programa sürpriz yaparak telefonla bağlanan ‘Vahe ile evdeki mutluluk’ programının yapımcı ve sunucusu Vahe Kılıçarslan, Çankırıyla ilgili önemli tespitlerini kamuoyu ile paylaştı.

Kılıçarslan, “Çankırı bizim için önemli bir şehir. Sebeplerinden bir tanesi başkentimize 130 km olup da medyada çok ön plana çıkmamış bir şehirdir. Ama bu tabi üzücü bir durumdur. Biz elimizden geldiğince Çankırı’nın unutulmuşluğunun önüne geçeceğiz. Çünkü her bir Çankırılı inanılmaz başarılı. Ben Türkiye genelinde görüyorum, Çankırılı hemşerilerimizin hepsi on numara beş yıldız çalışkan, istikrar sahibi, insiyatif sahibi insanlar. Onun için diyorum ki; büyükşehirlerin yanında çok fazla reklamı olmayan ama çok ön emli kişilere sahip olmuş bu illeri daha ön plana çıkartalım.  Onların yanında olalım ki, onlarda bu gösterdiği başarıyı insanlara duyurabilsinler. Ben Çankırılıların çok başarılı olduğuna inanıyorum. Çünkü Türkiye’nin her bölgesinde Çankırılılarla oturduğum zaman yine aynı şekilde bunları konuşuyoruz. Ve onların Türkiye ve yurtdışında ne kadar istihdam sağladıklarını görüyoruz. Diyorum ki Büyükşehirlerin yanında ki şehirlere de inanılmaz destek çıkalım.” şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2020, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304