banner198

Kurşunlu Seramik Fabrikasının doğalgazı kesildi

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde büyük yatırımlarla kurulan Yıldızlar SSS Holding AŞ’ye bağlı Seramik Fabrikasının doğalgazı kesildi.

Kurşunlu Seramik Fabrikasının doğalgazı kesildi
banner145

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde büyük yatırımlarla kurulan Yıldızlar SSS Holding AŞ’ye bağlı Seramik Fabrikasının doğalgazı kesildi.

Çankırı Postası Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre; 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü öğleden sonra BOTAŞ tarafından borcun ödenmemesi nedeniyle fabrikaya gaz akışının kesildiği öğrenildi.

Fabrikada seramik üretilen fırınların doğalgazla çalıştığı ve üretiminde durduğu da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan fabrika işçilerine 18 Temmuz 2022 tarihine kadar fabrikada bakım olacağı gerekçesi ile izin verildiği, fabrikanın doğalgaz borcunun ise 60 milyon lira civarında olduğu iddialar arasında yer alıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 17:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nysh
Nysh - 2 yıl Önce

60 milyon mu herhalde eski paraya göre haber yapıldı.hayir anlamadığım 60 milyon borç olana kadar nerdeymisler bu işler böyle mi oluyor konutta 2 ay doğalgaz odemesek keserler anında

Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

Bu fabrika zaten geçmiş yıllarda binlerce işçinin maaşını ödemedi ve battı.
Nasıl tekrar izin veriliyor ilginç.
Borçlanmak bu kadar basit mi ?

Serkan Süphandağı
Serkan Süphandağı - 2 yıl Önce

İşletmemizin doğal gazı kesilmemiştir fırınlarımızda arıza olduğundan dolayı güvenlik amaçlı doğalgazı kendimiz kapattırdık..bayram boyunca tüm işçilerimize izin verdik ki bu süreç içerisinde fırınlarımızın bakımı ve onarımını yaptıralım istedik..Saygılarımızla Serkan Süphandağı Kurşunlu Rino Seramik Fabrikası Çalışanı

Entel Köylü
Entel Köylü @Serkan Süphandağı - 2 yıl Önce

Dostum fabrikanın bakımı için doğalgaz kestirilir mi? Fabrikanın kendi ana vanası yok mu? Oradan kapatsaydınız ya. Sonra fabrika yetkilileri neden resmi açıklama yapmıyor sen atlıyorsun. Haber yalansa sıkıysa son ödediğiniz doğalgaz dekontunu gostersene.

Halit
Halit - 2 yıl Önce

Zorunlu mesai var yalak çok mesai parası yok mesai kalmadım. İşten çıkardılar isim olmaz ortam iyi değil

adnan birgün
adnan birgün - 2 yıl Önce

Keşke ziyarete gelen bürokratlar siyasiler devletin kaymakamı valisi işçilere halini vaktini sorsaydı acaba böyle olur muydu .Keşke maaşını alamayan işççilerin bir kez halini sorsalardı demi böyle olmazdı

SIRADAKİ HABER