banner306
banner198

Nevi Mobilya Şehrimizin Gururu Oldu

Nevi Mobilya, Ağa Mobilya olarak başladığı 40 yıllık mobilyacılık hayatına güçlenerek devam ediyor.

Nevi Mobilya Şehrimizin Gururu Oldu
banner145

Nevi Mobilya, Ağa Mobilya olarak başladığı 40 yıllık mobilyacılık hayatına güçlenerek devam ediyor. Üretim ve pazarlamada yüzden fazla Çankırılıya iş imkanı sağlayan şirket, aynı zamanda yaptığı alımlarla şehir ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Mobilya sektöründe önemli bir marka haline gelen, ürünleriyle birlikte şehir değerlerini de gerek ülke içine gerekse de ülke dışına taşıyan firma bugün geldiği yer ile şehrimizin gururu olmuştur. Çankırı’da büyüyüp ve gelişen, sektöründe şehrimizi temsil eden tek marka olan Nevi Mobilya her geçen gün büyüyen potansiyeli, tanınan markası ve şehir ekonomisine olan katkısı ile gelecek adına önemli adımlar atıyor. Bir bakıma firma kendisiyle birlikte şehrimizi de küresel bir markaya dönüştürüyor.

Nevi Mobilya İMOB 2019’da Şehrimizi temsil etti -

Nevi Mobilya, dünyanın en büyük 3 fuarı arasında yer alan İMOB 2019 İstanbul Mobilya Fuarında şehrimizin dünyaya açılan penceresi oldu.

Küresel ölçekli fuarlardan biri olan ve mobilya sektöründe ancak elit firmaların katılabildiği CNR İMOB’da altı gün içinde 1.2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi yapılırken, 1.5 milyar dolarlık da iş bağlantısı gerçekleştirildi. Binden fazla firmanın yer aldığı fuarda, 38 bin 816’sı yabancı, toplamda 122 bin 516 ziyaretçi ağırlandı.

Çankırı’dan fuara katılan tek mobilya firması olan Nevi Mobilya bir yandan Galata, Efes, Pamukkale, Ihlara gibi yeni nesil ürünleri, yeni koleksiyonunu müşteriyle buluştururken, diğer yandan şehrimizin değerleri de misafirlerle tanıştırdı.

Nevi Mobilya küresel ölçekli bir firmaya dönüşüyor -

Kırk yıldır ülke çapında Ağa Mobilya ile bir çok başarıya imza atan Nevi Mobilya yeni dönemde uluslar arası sektörde de tanınan bir marka olmak için büyük adımlar atıyor. Bu kapsamda uluslararası fuarlara katılarak, markasını sektörün uluslararası temsilcilerine de tanıtıyor. 2016’dan bugüne İMOB fuarına katılan şirket, bu yılda onlarca ülkeden gelen katılımcı ve misafirlerini ağırladı. Fuarda uluslar arası ölçekte bir çok iş bağlantısı kuran firma, mevcut pazarlarını sağlamlaştırırken, bir çok yeni pazara da ilk defa girerek ticaret hacmini her geçen gün arttırmaktadır.

Nevi Mobilya fuar aracılığıyla yeni ülkelere açılırken, kendisiyle beraber şehrimizi de uluslar arası platforma taşıyor. Onlarca ülkenin temsilcilerine şehrimizi tanıtan firma, gelecek dönemde de bu ülkelerden gelecek ticari partnerlerini şehrimizde ağırlaya hazırlanıyor. Küresel bir marka olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Nevi Mobilya, faaliyetleri ile şehrimizin de küresel bir marka şehir olması için önemli fırsatlar sunuyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 03:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdulkadir GÖKÇE
Abdulkadir GÖKÇE - 5 yıl Önce

Ben ISTANBUL.da yaşıyorum... ÇANKIRI.lı olarak faaliyetlerinizden dolayı mobilya sektöründe bu çırayı yakalamak bir başarı vesilesi olabilir. Hayırlı günler dilerim teprik ederim. 0532 334 1958

SIRADAKİ HABER

banner304