banner198

Çankırı'da Kurban Kesim Yerleri

Çankırı Belediyesi Kurban Bayramında kesim yapılacak alanları belirledi.

Çankırı'da Kurban Kesim Yerleri
banner145

Kurban Bayramında çevre temizliğini korumak ve vatandaşların kesim ihtiyacını ortadan kaldırmak amacıyla Çankırı Belediyesi şehrin farklı noktalarında kesim alanları oluşturacak. Her yıl olduğu gibi bu yılki Kurban Bayramının da temiz ve güvenli bir şekilde geçirilmesi amaçlanan çalışma ile vatandaşlar kurbanlıklarını profesyonel kasaplar eşliğinde kestirebilecekler.


Kurban Bayramında Yeni Mahalle Pazar pazarının alt kısmı ve  Belediye Mezbahaneside  vatandaşlar kesimlerini yapabilecekler. Kesim alanlarının güvenliği ve temizliği için ilgili birimlerin personelleri kesim süresince hizmet verecek. Kesim yerlerinin temizliğini sağlamak amacıyla da araç ve personel tayin edilecek. Vatandaşların su ihtiyacını gidermek için yeterli su tankerlerinin hazır bulundurulacağı kesim alanlarında kurbanlıklarını kestiren vatandaşlar rahat hizmet imkanı bulacaklar.


Kesim alanlarında kurbanlarını kestiren vatandaşlara ve çalışan personellere çay dağıtımı yapılacak. Aynı zamanda çayın yanında ikramda da bulunulacak.


Belediye tarafından sağlanan imkanlarla vatandaşlar bu bayramda da kurbanlarını güvenli ve rahat ortamlarda kestirebilecekler. Yapılan bu uygulama ile Hijyen ve temizlik açısından da çevre kirliliğinin önüne geçilmiş olacak. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER