banner198

ÇÜVAK 2013 Yılı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

ÇÜVAK 2013 Yılı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

ÇÜVAK 2013 Yılı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı
banner145
Çankırı Üniversitesi Vakfı (ÇÜVAK) 2013 Yılı Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı 15 Mart 2014 Cumartesi günü Karatekin Üniversitesi Rektörlük Ana Binası Konferans Salonunda Vali Vahdettin Özcan Başkanlığı’nda yapıldı.


ÇÜVAK Yönetim Kurulu Başkanı Vali Özcan Başkanlığı’nda yapılan 2013 Yılı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısına Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan ve ÇÜVAK Mütevelli Heyet Üyeleri katıldı.


Vali Özcan yaptığı açılış konuşmasında “Çankırı Üniversitesi Vakfı 1995 yılında Yüksek Öğretim ve Eğitim alanlarında Türk Milli Eğitim hizmetlerine katkıda bulunmak, Çankırı  Üniversitesinin kurulmasına ve desteklenmesine yardımcı olmak, Çankırı Üniversite’sinin gelişmesi, öğrenci ve öğretim elemanı kadrolarıyla örnek bir eğitim ve öğretim merkezi olabilmesi, Üniversite mensuplarının mesleki, ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Vakfımızın çalışmaları sonucunda  Çankırı Üniversitesi   2007 yılında Çankırı Karatekin Üniversitesi adıyla eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Vakfımız kuruluşundan bugüne kadar geçen 19 yıllık sürede amaçları doğrultusunda var gücüyle çalışmış ve imkanlarını Üniversitenin gelişmesi, eğitimli ve faydalı bir neslin yetişebilmesi için seferber etmiştir. Vakfımızın en önemli misyonlarından birisi de Çankırı Karatekin Üniversitesinde okuyan öğrencilere burs vermektir. Bu amaç doğrultusunda 2008-2009 eğitim öğretim yılı ile  2012-2013 eğitim-öğretim yılları arasında toplam 139 öğrencimize burs vermiş olup  2013-2014 eğitim öğretim döneminde ise 66 öğrencimize burs vermeye devam etmektedir. Aynı zamanda öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin projeler kapsamında yaptıkları her türlü bilimsel çalışmaları ve ulaşım giderlerini karşılamaktadır. Bu davete katılan ve kurulduğumuz günden bugüne kadar vakfımızın çalışmalarında bizden desteklerini esirgemeyen tüm Mütevelli Heyet Üyelerimize ve hemşerilerimize  teşekkür ederim.” dedi.


Vali Özcan’ın konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan ÇÜVAK’ın 2013 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nu okudu.


Toplantı gündeminde Yönetim ve Denetim Kurulu Raporu, Bilanço ve Gelir-Gider tablosunun okunması, görüşülmesi ve onaylanması, Vakfın 2014 yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi ve kabulü, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi, Vakıf Resmi Senedinin 14. ve 17. maddelerinin değiştirilmesi hakkında görüşülmesinin ardından görüşler, dilekler ve kapanış ile toplantı son buldu.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER