banner198

Huzurevi Sakinleri El emeklerini Afrin'e gönderdi

Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi sakinleri ördükleri atkı, bere ve boyunluklar Afrin’e gönderilmek üzere Garnizon Komutanı Albay Oğuz Çiçek’e teslim ettii.

Huzurevi Sakinleri El emeklerini Afrin'e gönderdi
banner145
Zeytin Dalı Operasyonuna katılan Mehmetçiklerimiz için Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi sakinleri tarafından örülen atkı, bere ve boyunluklar Afrin’e gönderilmek üzere Garnizon Komutanı Albay Oğuz Çiçek’e teslim edildi.


Çankırı Garnizon Komutanı Albay Oğuz Çiçek ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirilen Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi ziyareti esnasında, huzurevi sakinleri tarafından örülen atkı, bere ve boyunluklar Huzurevi Müdürü Cafer Çınar tarafından Albay Çiçek’e teslim edildi.


Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonuna katılan Mehmetçiklerimizin her türlü ihtiyacının devletimiz ve hükümetimiz tarafından karşılanmakta olduğunu belirten Çankırı Huzurevi Müdürü Cafer Çınar,  "Ancak, huzurevimizde kalan yaşlılarımız dualar ederek, emek vererek Mehmetçiklerimize manevi olarak destek olmak istediler. Sakinlerimizle birlikte personelimizin de katkılarıyla ortaya çıkan bu ürünleri Mehmetçiklerimize ulaştırılmak üzere komutanımıza teslim ediyorum" dedi.


Çankırı Garnizon Komutanı Albay Oğuz Çiçek ise huzurevi sakinlerinin bu duyarlılığından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, dedelerimizin ve ninelerimizin el emeklerinin Afrin’e ulaştırılmasını bizzat takip edeceğini söyledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER