banner198

İbrahim Seymenoğlu, Günümüz bilgi ve bilişim çağı!

Günümüzün bilgi ve bilişim çağında Çankırı Postası önemli bir görev ifa ediyor.

İbrahim Seymenoğlu, Günümüz bilgi ve bilişim çağı!
banner145

 Çankırı Postası yazarlarından İbrahim Seymenoğlu,  günümüzün bilgi ve bilişim çağı olduğunu bu nedenle Çankırı Postası’nın bu bağlamda Çankırı adına önemli bir görev sürdürdüğünü ifade etti.

 

Çankırı Postası yeni yayın dönemi dolayısıyla düşüncelerini paylaşan Seymenoğlu, Çankırı’yı en güzel yönleriyle okuyucusuyla buluşturan ‘’Çankırı Postası’’ilin kadirşinas okuyucuları ve genç kuşak insanlarının gönlünde hak ettiği yeri aldığına, gelecekte de, gönüllerinin zirvesinde yer bulacağına inandığını anlattı.

 

Seymenoğlu, “Çankırı adına, her türlü gelişiminin yaşandığı bugünlerde;’’ dinamik, doğru, ilkeli, dürüst ve cesur'' yayıncılığından ödün vermeyen duruşu, insanımızın en doğal haber alma hakkıyla örtüşmektedir. Güzel insanlarımıza, ilimizle ilgili maziyi, anıları, geride bıraktığımız değerlerimizi, emeği geçmiş tüm insanlarımızı, hatırlatmak ve tanıtmak en asli görevimizdir. Hayatımızın vücut bulduğu, bu ecdat diyarına gönül borcumuz olduğu bilinciyle, Mevla’nın vereceği ruh ve beden sağlığımız yettiği sürece, Çankırı Postası yayınlarında bir nebze gönüllere girmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Çankırı Postası Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ercan Şeker’e teşekkür eden Seymenoğlu, “ Yoğun çalışmalarla, yeni sayfa düzeni ve zengin konu dağarcığıyla bezenmiş, yeni dönem yayın hayatında sayın Ercan Şeker beyefendinin şahsiyetinde tüm Çankırı Postası ailesine ve varlıklarıyla güç katan tüm okuyucu, gönül dostlarımıza, en derin saygılarımı, selamlarımı arz ederim” dedi.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2013, 00:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil dogru
halil dogru - 9 yıl Önce

ibrahim bey benim sorum siz kıbrısgazimagosa ordu evinde bulundunuzmu yani askeri personel olarak kıdemli baş çavuş olarak

SIRADAKİ HABER