banner198

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı!

Kıbrıs Gazisi emekli Kd. Albay İlhan Tunççevik son yolculuğuna uğurlandı.

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı!
banner145

Çankırı'da 78 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi emekli Kd. Albay İlhan Tunççevik son yolculuğuna uğurlandı.

 

Geçirdiği rahatsızlık edeni ile vefat eden Kıbrıs Gazisi Emekli Kd. Albay İlhan Tunççevik (78),Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

 

Merhum İlhan Tunççevik’in cenaze törenine Vali Yardımcısı Zafer Engin, Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Mustafa Hacıbaloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Vali Vahdettin Özcan, merhum İlhan Tunççevik’e Allah’tan rahmet, yakınları ile ailesi ve tüm Çankırılılara başsağlığı dileğinde bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 03:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmat Babalik
Mehmat Babalik - 5 yıl Önce

Kıbrıs Gazisi emekli Kd. Albay İlhan Tunççevik Baris harekati sirasinda ve sonrasinda Binbasi olarak Tabur Komutanimiz idi. Kendisi ile anilarim var. Degerli bir komutan ve buyugum olarak hatiralarimda hep canli kalacaktir. Nur icinde yatsin.

Seyfi KELEŞ
Seyfi KELEŞ - 4 yıl Önce

Kıbrıs Gazisi Emekli Tankçı Kıdemli Albay İlhan TUNÇÇEVİK komutanım ve hemşerim gerçek bir ÇANKIRI aşığı ve Silâhlı Kuvvetlerde görev yapan ve kendisi ile irtibatı olan tüm Çankırılıların her yönden takipçisi ve İlhan babası idi.Ruhu şad mekanı cennet olsun.

SIRADAKİ HABER