banner198

Ömer uzun'dan İsrail'e sert tepki

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer UZUN, Gazze’de yaşanan vahşete sert bir dille tepki gösterdi

Ömer uzun'dan İsrail'e sert tepki
banner145
Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer UZUN, Gazze’de yaşanan vahşete sert bir dille tepki göstererek, ABD ile Avrupa ülkelerini sessiz kalmakla ve İsrail’i kollamakla suçladı.

 

Önceki gün başlattığı kara harekatıyla İsrail’in vahşette sınır tanımadığını belirten Ömer UZUN, “Irkçı ve terörist İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında Müslümanlara yönelik katliamlarına devam ediyor.  Doğu Kudüs, Batı Şeria ve Gazze’ye, karadan, denizden ve havadan yapılan son Siyonist saldırılarda, yüzlerce Müslüman şehit edildi, yüzlercesi yaralandı. Binlercesinin evleri yerle bir edildi. Faşist İsrail özellikle iftar ve sahur saatlerinde saldırılar düzenlemektedir.

Karşımızda, Mübarek Ramazan ayında kadın, çocuk demeden Müslümanlara kan kusturan aşağılık bir zihniyet vardır.

 

Saldırılarda meskenlerin yanı sıra mabetler ve sağlık merkezleri de vurulmuştur.

Mabetlere yapılan saldırılar, Siyonist İsrail’in kendinden başka kutsalının olmadığının göstergesidir.

 

Sağlık merkezlerine düzenlenen saldırılar, Siyonist İsrail’in soykırım yaptığının göstergesidir.

Siyonist İsrail’in tüm yaptıkları insanlık suçudur.

 

Öte yandan basında Türkiye üzerinden, Mersin ve Dörtyol Limanlarından İsrail jetlerine yakıt gittiğine dair haberler bizi derinden yaralamaktadır.

Bu kabul edilebilir değildir.

 

Malatya Kürecik’teki füze kalkanı, Gaziantep, Adana ve Kahramanmaraş’taki patriot rampaları İsrail’i koruma amaçlıdır. Bu da kabul edilebilir değildir. Filistin meselesinde tarafsız olmak elbette kabul edilemez. Ancak, ekranlarda Filistin’e sahip çıkıyor gözüküp, diğer taraftan İsrail ile her türlü stratejik ortaklığı sürdürmek asla kabul edilemez.Tekrar tekrar söylüyoruz. İslam coğrafyasındaki kaosun sebebi Siyonizm’dir.


28 Şubat Postmodern Darbesinin, 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırılarının ve Mısır’daki darbenin ardında Siyonizm vardır.

Bugün, Suriye’de ve Irak’ta yaşanan savaşın tetikleyicisi Siyonist İsrail’dir.

Yaşadığımız coğrafyada yeni yeni devletçiklerin kurulmasını planlayan Siyonist İsrail’dir.

Hiç unutmayalım ki İsrail’in arz-ı mev’ud idealiyle Türkiye’de parçalanmak istenmektedir.

Birleşmiş Milletler, ABD ve Avrupa Birliği İsrail’in hizmetindedir.

 

Türkiye’nin ABD, AB ve İsrail ile stratejik ortaklığı kendi ayağına sıkmasıdır.

Milletimiz bu gidişatın farkına varmalıdır. Kahrolsun İsrail demekle İsrail kahrolmaz.

İsrail ancak güçten anlar. Tüm dünyanın başında, bir musibet olan İsrail, işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacaktır. Bunun yolu İslam Birliği’dir.

 

Gelinen bu süreçte, dünya lideri olduğunu, dünyanın en büyük silahlı gücüne sahip olduğunu iddia edenlerin maalesef bu katliam karşısında ağızlarını bıçak açmadığını görmekteyiz. Göstermelik beyanatlar da hiçbir anlam ifade etmemektedir.  Kefenleriyle yola çıktıklarını, yollarının Erbakan yolu olduğunu söyleyenlerin yollarının aslında makam mevki olduğu ayan beyan artaya çıkmıştır.  Bazı milletvekillerin meclisten ayrılarak eylem yapanlara katılmak üzere İsrail Konsolosluğu önüne gitmelerini gecikmiş bir hareket olarak görüyoruz. Şimdiye kadar neredeydiniz? Yoksa yine kameralar önünde milletin gazını mı almaya çalışıyorsunuz? Siz icraat mevkiindesiniz. Bir farkınız olsun. Ciddi iseniz, bugün itibariyle Avrupa Birliği Bakanlığını kapatınız. İsrail ile tüm ilişkilerinizi askıya alınız. İsrail büyükelçisini ve diplomatlarını kapı dışarı ediniz. ABD stratejik ortaklığını sona erdirin.  

 

Liderinizi ikna edin. Bu yakıcı ateş bizi de sarmadan Siyonist Yahudilerden aldığı üstün başarı ödülünü iade etsin. Türkiye’de dahil olmak üzere Ortadoğu’yu parçalamaya yönelik bir İsrail Projesi olan BOP eş başkanlığından ayrıldığını ilan etsin.

 

Türkiye’nin yeri Avrupa Birliği değil İslam Birliği’dir.

 

Katil İsrail’i şiddetle tel’in ediyorum. İnanıyorum ki Katil İsrail, küstahlığının, şımarıklığının, aşağılık davranışlarının karşılığını er geç bulacaktır.

 

Cenab-ı Allah c.c. ‘tan, siyonist İsrail’in alçakça saldırılarına karşı mücadele eden kardeşlerimize birlik, dirlik, güç ve kuvvet vermesini, ayaklarını sabit kılmasını ve bu mücadelelerini zaferle taçlandırmasını niyaz ediyorum.”dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER