banner198

Ramazan Sofrasında Yedi Bin Beşyüz Kişi Buluştu

Çankırı Belediyesi tarafından Fuar yolunda kurulan iftar sofrasında 7 bin 5 yüz vatandaş aynı anda orucunu açtı.

Ramazan Sofrasında Yedi Bin Beşyüz Kişi Buluştu
banner145

Çankırı Belediyesi tarafından Fuar yolunda kurulan iftar sofrasında 7 bin 5 yüz vatandaş aynı anda orucunu açtı. Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Toplumun her kesimi ile birlik beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ruhu içerisinde iftarımızı yapıyoruz. O özlediğimiz eski Ramazanları bugün tekrar yaşıyoruz´´ şeklinde konuştu.

 

Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar ‘ın da katıldığı mahalle iftarında binlerce Çankırılı aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Düzenledikleri iftar organizasyonuyla Çankırılıları aynı sofra etrafında buluşturduklarının ifade eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ´´Allah´a şükürler olsun en kalabalık iftarımızı bugün yapıyoruz. Yaklaşık, 7 bin 5 yüz hemşerimizle birlikteyiz. Otuz üç dağıtım noktasında gördüğünüz gibi hiçbir aksama olmadan bütün hemşerilerimiz zamanında iftarlıklarını aldılar. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, kızıyla, amiriyle, memuruyla, hep birlikte toplumun her kesimi ile birlik beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ruhu içerisinde iftarımızı yapıyoruz. O özlediiğimiz eski Ramazanları bugün tekrar yaşıyoruz´´ şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER