banner198

Şahin'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

TBMM 24. dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin 29 ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Şahin'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
banner145

 TBMM 24. dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin 29 ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.


Şahin mesajında şunları kaydetti:

 

Cumhuriyeti biz, el ele, gönül gönüle büyük zorlukların üstesinden gelerek zaferle taçlandırdığımız İstiklal Harbi neticesinde hep birlikte kurduk. İstiklal Savaşı'nda yeterli topumuz, tüfeğimiz hatta ekmeğimiz yoktu. Ama milletimizin sarsılmaz bir imanı vardı. Bu inanç sayesindedir ki bütün imkansızlıklara rağmen adını tarihe altın harflerle yazdıran bir kurtuluş destanı gerçekleşti. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti haklı bir davanın, zulme boyun eğmeyen milliyetçi bir şuurun ilelebet payidar kalacak bir mirası, her şartta müdafaa edilecek kutlu bir emanetidir.

Devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye'yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımaya kararlıyız.


Bu duygularla Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlarken, bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor ruhlarının şad olmasını temenni ediyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER