banner198

Şehit Uzman Son Yolculuğuna Uğurlandı!

PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Hakan Öcalan, İstanbul’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Son Yolculuğuna Uğurlandı!
banner145
 Mardin’in Nusaybin ile Midyat İlçeleri arasındaki Bagok Dağı’nda dün PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Hakan Öcalan, İstanbul’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 

26 yaşında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Hakan Öcalan için ikindi namazına müteakip Pendik Dumankaya Camii’nde cenaze namazı kılındı.

 

Cenazeye İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, 7’inci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yavuz, CHP milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt, Mehmet Akif Hamzaçebi ve Barış Yarkadaş, komutanlar ile yakınları katıldı.

 

Korgeneral Yavuz, "Daha dün Diyarbakır’ın bir ilçesinde 2 askerimizi, işlerine giderken kahpece pusu kurarak, 2 evladımızı şehit ettiler. Ama bunu herkes bilsin terör örgütü ile sonuna kadar mücadelemizi yapıp, kökleri kazılıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Baba Dilaver Öcalan cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Anne Şerife Öcalan ve kardeşi Volkan Öcalan, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze namazının kılınması ardından omuzlara alınan Hakan Öcalan’ın cenazesi top arabasına konularak toprağa verilmek üzere Kurtköy mezarlığına götürüldü.









Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 00:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER