banner198

Şeker; Ramazan İslam aleminin uyanışına vesile olsun!

Kurşunlu İl Genel Meclis Üyesi ve Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Şeker; Ramazan İslam aleminin uyanışına vesile olsun!
banner145

Kurşunlu İl Genel Meclis Üyesi ve Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker  Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.


Şeker mesajında; Ramazan bayramının İslam aleminin uyanışına vesile olmasını, Ülkemize kardeşlik, birlik ve huzur getirmesini diledi.


Şeker mesajında şunları kaydetti:


Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve sevinci  içerisindeyiz. 
Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Milletimize bu özel günlerde , yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verip, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve kardeşliğin güçlü bir şekilde tesis edildiği ve toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.  


Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bu bayramın  İslam aleminin uyanışına vesile olmasını, ülkemizin birliği ve dirliğine, sevgi, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederken,  bütün insanlığın kurtuluşa ermesini  temenni ediyorum. 

(bu bir ilandır)

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 02:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER