banner198

Soma için taziye mesajları

Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker Soma'da meydana gelen maden kazasında yaralanan ve hayatını kaybeden maden işcilei için başsağlığı mesajı yayınladı.

Soma için taziye mesajları
banner145

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın Başsağlığı Mesajı

Soma’da meydana gelen maden faciasında vefat eden madencilerimize Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve Aziz Türk Milletine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Vahdettin Özcan- Vali 


Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker Soma'da meydana gelen maden kazasında yaralanan ve hayatını kaybeden maden işcilei için başsağlığı mesajı yayınladı.

Şeker mesajında şunları kaydetti:

Manisa'nın Soma İlçesindeki maden ocağında meydana gelen elim faciada, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şahsım ve Meclisim adına Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, ecir, sabır ve yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim.

           

Milletimizin başı sağ olsun.

Ruhi Şeker- İGM
 Başkanı

ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten'in  Başsağlığı Mesajı

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN, Manisa ili Soma ilçesinde meydana gelen, milletçe hepimizin yüreğini kanatan ve üzüntüye boğan  maden ocağı yangınında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diler, kederli ailelerinin acısını yürekten paylaşır, başsağlığı ve sabır temenni eder. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

Hayrettin Çelikten- ÇATSO Başkanı

                           

Çankırı Milletvekili  Hüseyin Filiz'in başsağlığı mesajı:

13 Mayıs 2014 Salı günü Manisa Soma’daki Maden Ocağımızda Trafo patlaması sonucu 238 işçimizin şehit olduğu, 86 işçimizin yaralandığı haberini derin üzüntüyle hep birlikte öğrenmiş bulunmaktayız.

Başta hemşerimiz Burak KARAYEL olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığıdiliyorum. Yaralı işçilerimize de Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum.

Bu işçilerimiz milli sermayeye katkıda bulunmak, ailelerinin selameti için gece gündüz demeden çalışarak rızıklarını temin eden, Anne Babaların Evlatları Çocukların Babaları Hanımların Eşleri kısacası bizim evlatlarımız.Acımız çok büyük. Hükümetimizin bütün olanakları seferber ettiğinden kimsenin şüphesi olmasın. Tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor,  Yaralı işçilerimize acil şifalar temenni ediyor,  Aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

Saygılarımla. 

Hüseyin FİLİZ - Çankırı Milletvekili

Çankırı Ülkü Ocakları Taziye Mesajı

Manisa,Soma'daki kömür ocağında yaşanan ve ülkemizi derinden üzen

müessif kazada hayatlarını kaybeden maden emekcisi vatandaşlarımıza ve Çankırılı olan hemşerimiz, okul arkadaşım, kardeşim Burak Karayel’e
ALLAH'dan rahmet, yakınlarına başsağlı ve sabırlar dilerim.

Kazada yaralı olarak kurtarılan arkadaşlarımıza acil şifalar ve göçük altında

kurtarılmayı bekleyen madencilerimize de hayata tutunma çabalarında

ALLAH'dan dayanma gücü vermesini yürekten temenni ederiz.

Ülkemizin başı sağolsun.

Bahadır AKBABA
Çankırı Ülkü Ocakları İl Başkanı

Çankırı Milletvekili İdris Şahin taziye mesajı

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan kazada şehit olan baştaHemşehrimiz Burak  KARAYEL e ve tüm  vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, üzüntümüz acımız kederimiz çok büyük, çok sayıda insanımız yaşamını yitirdi ve çok sayıda insanımız enkaz altında kurtarılmayı bekliyor. Tüm imkanlar seferber edildi Milletçetek yumruk olduk gece gündüz dua ediyoruz, kurtarılanlar bize güzel haber olarak iletiliyor ama her geçen gün işler daha zora giriyor. inşallah daha fazla insanımız sağ salim kurtarılır

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2014, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER