banner198

Valiler cenazede bir araya geldi

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek’in vefat eden babası Doğan Kemelek'in cenaze törenine katıldı.

Valiler cenazede bir araya geldi
banner145
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek’in vefat eden babası Doğan Kemelek'in cenaze törenine katıldı.

Çorum'un İskilip ilçesinde yaşayan ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesinde tedavi gören Doğan Kemelek (75), dün akşam saatlerinde vefat etti.

Sabah saatlerinde hastane morgundan alınan Kemelek'in cenazesi, İskilip Ulucami'ye getirildi. Vali Kemelek, cenaze namazı öncesi cami önündeki alanda taziyeleri kabul etti. 

Kemelek’in cenazesi, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Gülbaba Mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Doğan Kemelek'in ailesi ve yakınları ile Çorum Valisi Sabri Başköy, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Sivas Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadir Kartal, Çorum Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Sivas ve Çorum vali yardımcıları ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 



Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 01:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER