banner198

Adem Can’dan istifa açıklaması!

Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, federasyon bünyesindeki istifalarla ilgili açıklama yaptı.

Adem Can’dan istifa açıklaması!
banner145

Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, federasyon bünyesindeki istifalarla ilgili açıklama yaptı.

Federasyonun üyesi olduğu Çankırı Konfederasyonu’nun da kararı doğrultusunda diğer üyeler gibi mahalli seçimlerde siyasi partisine bakmaksızın kazanma potansiyeli yüksek Çankırılı adayları desteklediğine işaret eden Can, “herhangi bir hemşerimizin siyaseten başarı kazanmasına sevinmek için partisine bakıyorsanız orada sizin Çankırılının çıkarlarını savunduğunuzu söylemek zor” dedi.

Tüm Çankırı dernek ve federasyonlarını şemsiyesi altına almak için yola çıkan Çankırı Konfederasyonu’nun kurucu başkanı Kapt. Mustafa Can’ın, “Çankırı siyasetin üzerindedir” duruşundan vaz geçmeyeceklerini belirten Can, “böylece hiçbir siyasi partiye göbekten bağlı kalmadan ama tüm partilerde ve bürokraside hemşerilerimizin en yükseklerde yer aldığı bir Türkiye hayal ediyoruz” dedi.

Çankırı Postası

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırılı yaren
Çankırılı yaren - 3 hafta Önce

Adem can ve diğer can lar… madem böyle bir anlayış var. İşinize gelen çankırılı adayı deatekleyip işinize gelmeyen adayı neden desteklemediniz. Konu siyaset değil ki, konu sizin iş yapmamazlığınız, konu sizin federasyonunlar dernekler üzerinden şahsi menfaat etme çabanız… adem can ın kafesi elinden gitti diye Ankara da Turgut Altınok a destek olmadı. Şahsi çıkarlarını Çankırılılara tercih etti. Daha bir sürü şey var. Bilmeyen yok ne olduğunu adem ve diğer can.

Çankırı yareni
Çankırı yareni - 3 hafta Önce

çankırı postası, kaç para aldın adem candan nefen yorumları yayınlamadın!

SIRADAKİ HABER