banner306
banner198

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yeni atama!

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine vekaleten Ahmet Semerci atandı.

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yeni atama!
banner145

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine vekaleten Ahmet Semerci atandı.

Çankırı Belediyesi’nde müdürlüklerde hız kesmeyen görev değişikliklerine bir yeni halka daha eklendi. Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci, Çankırı Belediyesinde Zabıta Müdürlüğüne vekâleten atanarak ikinci bir göreve daha getirildi.

Zabıta Müdürlüğünde hız kesmeyen görev değişiklikleri, Hüseyin Boz’un Belediye Başkanlığına seçildikten sonra Müdürlüğüne vekâleten bakan Mesut Aslan’ın görevden alınması ile başlamıştı. Aslan’dan boşalan makama yine Zabıta Müdürü Osman Soydaş vekaleten getirilmişti.

Beş yerden maaş alan bürokratlar var –

Öte yandan Çankırı Belediyesi’nin kurumsal yapısında 22 müdürlük bulunuyor. Bu müdürlüklerin sekizi vekâletle yönetiliyor. Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Hasan Şuayip  Büyükyavuz, aynı zamanda Mali Hizmetler Müdürlüğü görevine devam ediyor. Yine diğer Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Aykurt  Etüd Proje Müdürlüğü görevini vekaleten sürdüren isimler arasında. Bazı bürokratların şirket, encümen, birlik, müdürlük gibi farklı görevleri yürüttüğü de edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Beş yerden maaş aldığı iddia edilen bürokratlardan duyulan rahatsızlık, belediye koridorlarında konuşulan konuların başında geliyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018, 02:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
OSMAN
OSMAN - 5 yıl Önce

Yav bu adam ne kadar kıymetliymiş her devirde öne çıktı. kıymetlendiren icraatları ne olaki

ALPAY AYDEMİR
ALPAY AYDEMİR - 5 yıl Önce

Nasıl beş yerden maaş alınıyormuş..Bakanlıkdan müfettiş gelsin, araştırılsın ortaya çıksin .Devletin kurumu birilerinin arka bahçesımi? Neler oluyor orada? Bakılsın

SIRADAKİ HABER

banner304