banner198

Çankırı Dernekler Federasyonunda istifa depremi! 7 Yönetici istifa etti

Çankırı Dernekler Federasyonunda 7 yönetici görevinden istifa etti.

Çankırı Dernekler Federasyonunda istifa depremi! 7 Yönetici istifa etti
banner145

Çankırı Dernekler Federasyonunda 7 yönetici görevinden istifa etti.

Başkanlığını Adem Can’ın sürdürdüğü Çankırı Dernekler Federasyonunda, Başkanvekili Abdurrahman Karabudak, Başkan Yardımcıları Kadriye Çimen,  İsa Yaman, Uğur Sucu, yönetim kurulu üyesi Yunus Yarımkaya, Deneti. Kurulu Üyeleri Mehmet Ayhan ve Seyit Sucu görevlerinden istifa etti.

İstifa dilekçelerini bugün öğleden sonra genel sekretere ulaştığı bildirildi.

Görevlerinden istifa eden isimler, istifa nedeni olarak şu gerekçeleri öne sürdüler:

“Federasyonun hemşehrilerimizi temsiliyet noktasında boşa düşmesi, Ankara’da ki hemşehrilerimizi birleştirici değil ayrıştırıcı bir duruş sergilemesi, nitekim bunun da kopmalara ve küskünlüklere neden olması, kurumsal bir yapıdan ziyade bireysel ve menfi düşüncelerin ön plana çıkması vb nedenlerde 7 başkan yardımcısı ve yönetim kurulu olarak istifa etme kararı bizlerde hasıl olmuştur.”

Çankırı’yı temsil noktasında uzun süredir tartışmaların hedefinde olan Adem Can, özellikle geçtiğimiz yıl Ekim ayında Ankara’da yapılan başarısız Çankırı Tanıtım Günleri organizasyonu ile hedef tahtasına oturmuştu.

Çankırı Dernekler Federasyon’undan istifa eden isimlerin İlçe Federasyonları olarak Konfederasyon kurma yolunda oldukları kulislerden sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 11:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı yareni
Çankırı yareni - 3 hafta Önce

Hadi bakalım adem can şimdi ne yapacaksın. Çankırılıları sürekli birilerine peşkeş çekip durdun. Yok olma sırası sende.

Nermin AYDINLI
Nermin AYDINLI - 3 hafta Önce

Çankırı Dernekler Federasyonu bir sivil toplumdur ve herkese eşit düzeyde davranır. Bu güne kadar tek bir anlayışı bağrında barındırırken ayrıştırıcı değil ve diğer siaysi goruşlerede tarafsız yer verdiğinde ayrıştırıcı olarak nitelendirilmesi doğru bir yaklaşım değildir. Ayrıca hemşehrilerimiz her yerde olmalıdır ve bizlerin de siyasi görüşleri doğrultusunda destek verilmelidir.Çankırılıları yok sayan anlayış bizlerin yöneten değil her zaman yönetilen olarak kalmaya mahkumdur.
Çankırı Dernekler Federasyonu doru olan bir anlayışı benimsemiş ve İstifa eden kıymetli hemşehrilerim hemşehri olarak kıymetlidir.
Biz birbirimizi var etmek yerine yok etmeye çalışırsak birileri gelir bizim olacağımız yerlere oturur Sonrasında sızlanmak bize düşer.
Bizim için kim nerede olursa olsun yönetici olarak bizleri temsil eden tüm hemşehrilerimizi kutluyor başarılar diliyorum.
Nermin AYDINLI
Çankırı Dernekler Federasyonu Gen.Başk.Yrd.

SIRADAKİ HABER