banner198

Çankırı geniş ve ferah yeni bir kafeye kavuştu!

Dereli Grup’un restore ederek Çankırı’ya kazandırdığı Yunus AVM Bankamatikler girişinde yapımı tamamlanan Coffee Lab hizmete açıldı.

Çankırı geniş ve ferah yeni bir kafeye kavuştu!
banner145

Dereli Grup’un restore ederek Çankırı’ya kazandırdığı Yunus AVM Bankamatikler girişinde yapımı tamamlanan Coffee Lab hizmete açıldı.

Türkiye’nin ilk yeni nesil gurme kahve mağazalarından Coffee Lab’da yüksek nitelikli kahveler, yeşil çekirdek olarak ithal ediliyor, kavruluyor ve misafirlerin beğenisine sunuluyor. Coffee Lab’ın tüm pastacılık ürünleri kendi üretim bandında yapılıyor.

Dereli Grup bünyesinde; kozmetik, cafe, restoran, sinema, çocuk oyun yerleri gibi yelpazede çok sayıda işletmeyi Çankırılıların hizmetine sunduklarını aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dereli, Çankırı Karatekin Üniversitesine okumaya gelen öğrenciler başta olmak üzere gençlerin sosyal mekân ihtiyacını en güzel şekilde karşılamayı hedeflediklerini belirti.

Dereli, “Türkiye’nin ilk yeni nesil gurme kahve mağazalarından Coffee Lab’da yüksek nitelikli kahveler, yeşil çekirdek olarak ithal edilir, kavurulur ve misafirlerin beğenisine sunulur. Tüm pastacılık ürünleri kendi üretim bandında yapılmaktadır. “ şeklinde konuştu.

“Lab seni seviyor” sloganı ile müşterilerini karşılayan işletmede, bahçe bölümü, kapalı mekân ve açık bölümler bulunuyor. Kalabalık gruplar da düşünülerek geniş ve ferah mekanlar oluşturulmuş.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2023, 10:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Asım serbes
Asım serbes - 8 ay Önce

Hayırlı olsun tebrik ederim

Cengiz mülayim
Cengiz mülayim - 8 ay Önce

Şehrimize yatırım yapan şükranlarımı sunuyorum

Ali KARAABALI
Ali KARAABALI - 8 ay Önce

Hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın.

SIRADAKİ HABER