banner198

Çankırı Ticaret Borsası Seçimlerini Aslan Grubu Listesi Kazandı!

Ticaret Borsası seçimlerinde üç liste yarıştı ve kazanan taraf mevcut başkan Erdal Aslan'ın listesi oldu.

Çankırı Ticaret Borsası Seçimlerini Aslan Grubu Listesi Kazandı!
banner145

Çankırı Ticaret Borsasında bugün seçim heyecanı yaşandı. Sakin bir ortamda seçim gerçekleştirdiklerini aktaran Erdal Aslan, “Kısa bir sürede seçim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ticaret Borsası'nda seçim heyecanı yaşandı. Ticaret Borsası seçimlerinde Üç liste yarıştı ve kazanan taraf mevcut başkan Erdal Aslan'ın listesi oldu.

Çankırı Ticaret Borsası organ seçimleri Cumartesi günü Borsa binasında gerçekleştirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında 3 listenin yarıştığı seçimlerde 109 üyeden 98 üye oy kullandı, 1 oy geçersiz sayıldı. Saat:17.00’da sayım işlemine geçildi. Beyaz listenin yer aldığı Erdal Aslan grubu 37 oy aldı. Sarı listeyle seçimlere giren Vedat Hayta grubu 31, Mavi listeyle seçimlere giren Kutsi Koç 29 oy aldı.

Çankırı Ticaret Borsası seçimlerinde, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aslan, yeniden başkan seçildi.

İkinci kez başkanlık görevine layık görülen Aslan, "Göreve başladığımız günden bu zamana kadar olan süreçte borsamız yönetimi olarak yetkili mercilerle bir araya geldiğimiz her toplantıda, üyelerimizin taleplerini ve önerilerini doğrudan iletme fırsatımız oldu. Beraberinde kentimizin tarımsal ürünlerinin değerinin artması ve ilimiz ekonomisine katkı sunması noktasında önemli projelere imza attık. Seçim sürecinde üyelerimizi ziyaret ederek taleplerini dinleyip projelerimizden bahsettik. Demokratik ortamda gerçekleşen seçim sonrasında üyelerimizin teveccühü ile bu göreve tekrar layık görüldük. Yeni dönemde de üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya, bölgemizde tarım ve tarıma dayalı sanayi sektörlerinin gelişimine, istihdamın artmasına katkıda bulunmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim" dedi.

Aslan, demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlere katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde borsa üyeleri için projeler üretmeye ve hizmet kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini belirtti.

Çankırı Ticaret Borsası Seçimini Kazanan Erdal Aslan’ın (Beyaz) Listesi:

Erdal Aslan, Uğur Kaya, Ramazan Altınzencir, Emiray Tar. ve Petr.Ürn. San ve Tic. Ltd.Şti, Gökçeler Mak.İnş.Elk.Gıda.Orm.Ürn.San.Tic.Ltd.Şti, Bekir Özkan, Berç İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti, Salih Kaytan, Celil Keleş, Cafer Gülle, Kozanoğlu Tuz San.Tic.Ltd.Şti, Şükür Satılmış, Erdoğan Alantor, Şükrü Serhat Serdaroğlu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2022, 21:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet dogan
Mehmet dogan - 2 yıl Önce

Bilgili dürüst ve saygıdeğer abim sayın erdal aslan beyi tebrik ediyorum sağlam adımlarla hizmete devam diyen ekibinde başarılar diliyorum

Halil dikbasan
Halil dikbasan - 2 yıl Önce

Başkanımıza yeniden hayırlı olsun başıralarının devamını dilerim

SIRADAKİ HABER