banner198

Çankırılı Ali Osman Ünal Hatay’da şehit oldu!

Çankırı, Orta ilçesi Kalfat Köyü nüfusuna kayıtlı Ali Osman Ünal vatani görevini yapmakta olduğu Hatay’da geçirdiği kaza sonucu şehit oldu.

Çankırılı Ali Osman Ünal Hatay’da şehit oldu!
banner145

Çankırı, Orta ilçesi Kalfat Köyü nüfusuna kayıtlı Ali Osman Ünal vatani görevini yapmakta olduğu Hatay’da şehit oldu.

Ankara Cenabi Ahmet Paşa Camii imam-hatibi Hüseyin Ünal Hoca’nın oğlu Ali Osman Ünal Hatay’da vatani görevini yaptığı esnada meydana gelen bir kaza sonucu beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Yaklaşık bir haftadır Hatay’da tedavisi devam eden er Ali Osman Ünal vatani görevini yaptığı esnada hayatını kaybederek şehadete erişti.

Şehidin naaşı 11 Nisan Cumartesi günü memleketi Kalfat’ta toprağa verildi.

Şehit er Ali Osman Ünal için askeri tören yapılacak olup, merdivenlerden yuvarlanması sonucu beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

Ankara’da babasının görev yaptığı Ulucanlar’daki tarihi cami yakınında ikamet eden Şehit Ali Osman Ünal bekardı. Üniversite mezuniyeti sonrası Ankara’da Kuveyt Büyükelçiliği’nde görev yapıyordu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2020, 02:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet YAĞLI
Mehmet YAĞLI - 4 yıl Önce

Sözcü gazetesi yalan haber yazdı. Dava açmak lazım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Abdurrahman Türkoğlu
Abdurrahman Türkoğlu - 4 yıl Önce

Sözcü gazetesi denen haysiyet yoksunları yalan haber yaparak intihar diye yazdı. Bu günah onlara yeter. Kaza ile ölen birine sırf zamanında kanal 7 de çalıştığı ve sağ kesimin hizmetini yaptığı için böyle çirkin bir iftira atarak Kendi şahsiyetsizliklerini belli ettiler. Hem bu dünyada hem öbür dünyada Bu yapılanın hesabını soracağız.

Mert
Mert - 4 yıl Önce

Başka bir sitede intihar diyor, hangisine inanacağız Sayın editor?

SIRADAKİ HABER