banner198

Denetimli Serbestlik Hükümlüleri Kamuda Çalıştırılacak

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Valilik arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Denetimli Serbestlik Hükümlüleri Kamuda Çalıştırılacak
banner145

Çankırı’da ikamet eden denetimli serbestlik hükümlülerinin kamuya yararlı bir işte çalıştırılmaları amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Valilik arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Vali Abdullah Ayaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener tarafından imzalanan protokol kapsamında cezalarını denetimli serbestlik kapsamında toplum içinde çeken hükümlüler, kamu kurumlarında çalışacak. Valiliğimizde ve bağlı kamu kurumlarında çalışan hükümlüler, temizlik, boya, badana ve çevre düzenlemesi alanlarında görev yapacak. Kamuya yararlı bir işte çalışan hükümlülerin, sosyal hayata adapte olma, kurallara uyma, iş disiplini ve zaman yönetimi gibi becerileri kazanmaları hedefleniyor. Ayrıca topluma yararlı hizmetlerde çalışan hükümlülerde iş tatmin duygusunun olu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2022, 10:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
a
a - 2 yıl Önce

hangi hükümlüler onuda yazalım adam öldür cezanın yarısını yat yarısını denetimli serbestlik ile geçir birde kamuda çalış olmaz ne yaparsa yapsınlar hayırdır . temiz gezen insanların işe girmek için can atan insanların hakkı ne olacak . iş düzeni sosyal hayata uymaymış bırakın Allah aşkına kardeşim ya .

Seyit kaş
Seyit kaş - 2 yıl Önce

Zaten bu devirde dayın yoksa torpille ise sokacak sabıkalı olacaksın kamuda öncelik senin

SIRADAKİ HABER