banner198

Durmayan sürücünün otomobiliyle çarptığı polis şehit oldu!

Ankara'da polis kontrol noktasına araç daldı: Çankırılı Polis Mevlüt Metin şehit düştü

Durmayan sürücünün otomobiliyle çarptığı polis şehit oldu!
banner145

Ankara'da polis kontrol noktasına araç daldı: Çankırılı Polis Mevlüt Metin şehit düştü

Ankara'da polis kontrol noktasına araç daldı, 55 yaşındaki polis memuru Mevlüt Metin şehit düştü. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan şehit Mevlüt Metin, bir hafta sonra emekli olacaktı.

Ankara'da polis kontrol noktasına araç daldı, 1 polis memuru şehit oldu. Çubuk-Ankara istikametinde seyreden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen araç, dur ihtarına uymayarak kontrol noktasına daldı. Bu sırada araç, kontrol noktasında görev yapan 55 yaşındaki Mevlüt Metin'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada takla atan polis memuru ağır yaralandı.

Polis Metin'e ilk müdahaleyi olay yerinden geçen doktorlar yaptı. Hastaneye kaldırılan polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olay yerinden kaçan sürücü de Pursaklar Kültür Merkezi önünde emniyet güçleri tarafından yakalandı.  Yakalanan sürücü kimlik tespiti için Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne götürülerek, sonrasında Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı çalışan polis Metin, bir hafta sonra emekli olacaktı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Şehit Mevlüt Metin’in cenazesi, 7 Mayıs 2019 Salı günü (yarın) Yapraklı ilçesi Sarıkaya köyünde ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 16:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 5 yıl Önce

Şehit Polis Memurumuz ve hemşerimiz Mevlüt METİN'e; Allah'tan rahmet ve mağfiret, kederli Ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun.

SIRADAKİ HABER