banner306
banner198

Gençlik Spor İl Müdürlüğünden Magandalara taş çıkartan uygulama

Çankırı Gençlik Spor eski İl Müdürü Ekrem Gerginci’nin fotoğraflarına adeta linç girişimi yapılarak Milli Sporcular ve Gerginci’nin olduğu kısımlar maganda usulüyle spreyle boyanarak tahrip edildi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğünden Magandalara taş çıkartan uygulama
banner145

Çankırı Gençlik Spor eski İl Müdürü Ekrem Gerginci’nin fotoğraflarına adeta linç girişimi yapılarak Milli Sporcular ve Gerginci’nin olduğu kısımlar maganda usulüyle spreyle boyanarak tahrip edildi.

Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğünde yaşanan konfetili, güllü karşılama skandalının tartışmaları bitmeden müdürlükte bir skandal daha patladı. İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Sadık Ak’ın makama oturmasının hemen ertesi gününde görevli personel H.Ç tarafından eski müdür Ekrem Gerginci ve Çankırılı milli sporcuların yer aldığı tabelalar magandaları andıran şekilde tahrip edildi.

Erdoğan ve Milli Takım sporcularına hakaret-

Magandaları taş çıkartan tahribatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Sporcular da nasibini aldı. Milli Sporcuların yüzleri sprey boya ile karaya çalınırken, sporcuların üzerindeki ay -yıldızlı tişörtlerin bulunduğu fotoğraflarda yırtıldı. Fotoğraf karesinden arta kalan kısımlar ise sprey boya ile kapatıldı. Milli takım sporcularının Türk Bayraklı tişörtlerinin de siyah renkli sprey boya ile kapatılması amatör kameralara yansıdı. Kurum önünde yer alan eski Vali Vahdettin Özcan ve eski İl Müdürü Gürhan Yıldız’ın fotoğraflarına ise dokunulmaması dikkat çekti.

Yırtılmış ve spreyle bırakılmış şekilde bırakılan panonun son hali bir kuruma yakışmayan görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Bu nasıl bir ruh hali böyle?

Kamuoyuna resmi kurum adabına yakışmayan davranışların yansıması, kurumda görev değişikliğinden ziyade sanki bir darbe olduğu intibaını uyandırıyor. Gençlik Merkezi önünde bulunan Ekrem Gerginci’nin milli sporcularla fotoğraflarının yer aldığı karelerin sokak magandalarını andırır şekilde yırtılmış halde bırakılması kurumun hangi ruh hali içerisinde yönetildiğini de gözler önüne seriyor. Öte yandan Çankırı’nın gururu olmuş Milli Sporcuların fotoğraflarının yırtılarak yüzlerine sprey çalınması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tablosunun olduğu fotoğraf karesinin yırtılmış halde öylece bırakılması akıl işi değil. Şehre 3 yıl hizmet etmiş eski müdürü küçük düşürmek amacı ile yapılan davranış ise yeni yönetici aklın anlayışını yansıtıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2019, 19:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Personel
Personel - 4 yıl Önce

Dağda ki pkk lıdan ne farkınız var Türk bayrağını yırtıyorsunuz belli ki giden müdür siZi baya zorlamış ki helal olsun doğru yapmış

Temizlik
Temizlik - 4 yıl Önce

Bu kurumu sahiplenmiş kendi dükkanı gibi gören , başkalarından kıskanan , kendilerinden başka kimseye tahammül edemeyen personel lav edilmedikçe burası iflah olmaz . Bu da böyle biline .

Ekrem
Ekrem - 4 yıl Önce

Bu Yatan laf üreten iş yapmayan personele Ekrem Müdür dokununca ve bunların musluklarını kesince bayağı hırslanmışlar. Yazık Gençlik Spor Kimlerin eline kaldı çok yazık.

allah akıl versin
allah akıl versin - 4 yıl Önce

Torpille canım ülkem ne hale gelmiş..artık biri dur desin bu nasıl bir şizofreni işidir. Yeni müdüre mi kızmalı ona bu cezaret veren siyasilere mi.

Siyaset
Siyaset - 4 yıl Önce

Siyasetçiler sen ne yapıyorsun Sadık demiyor mu seni biz getirdik ilk icraatin bu mu olmalı ulusal basına düşürdün cankırıyı ne hale düşürdün demiyorlar mı
Bakanlık yetkilileri sormuyor mu bu ne hal diye
Kurumu babasının malı gibi görenler gitmeli Çankırı’dan yoksa hiç bir iş cıkmaz burdan...

Öz çankırılı
Öz çankırılı - 4 yıl Önce

MUHALEFET PARTİLERİ nerede mhp CHP ip saadet yeniden refah partisi ve diğerleri neden çıkıp 1 haftadır sessizler tepkilerini veya destekliyorlarsa bu olaylara görüşlerini ortaya koymuyorlar hayırdır Çankırı ya mehdi felan mi geldi yoksa kıyametlerin alametlerinden kıyamet günü yaklaşınca hz isamız felan mi indi gök yüzünden nedir bir haftadır bu kurumda olan bitenler yok urfalı yok buralı ayıp ya burada sanki faşizanca bir durum hissediliyor toplumu iyice gerdi bu kurumda yaşananlar 1 haftadır farkında değiller bu şehirde her görüşten ırktan her ilden insanlar yaşamaktadır bizim hepside kardeşimiz biriz beraberiz caniz kardeşiz nedir bu faşizanca hareketler yakmak yıkmak hakaretler tehditler kurum personeli çalışamaz oldu ya bu işe çok acilen külliye cumhur başkanı ve ilgili bakanlıklar el atmalı burada sınır uçları ile oynanıyor gibi farkında değiller çok ayıp Çankırı yı dünyaya rezil ettiler tüm ulusal basın fox tv çankırı yı konuşuyor nekadar sahipsizmisiz de haberimiz yokmuş ayıp ayıp ayıp ayıp saygısızca seviyesizce vuzyonsuzca yapılan işler bunlar sadık ak unutma bugün yanına topladiklarin dine kadar sana atip tutuyorlardı bugün şak şak yarın tak tak kim gelirse millet ondan yana oldu oluyor olacak bunu bil eyyyyyy SADIK MÜDÜR herkes menfaatinin çıkarının peşine düşmüş bunları görüp hissetmiyormusun şimdide diyormuski ekibin ekremin vedasina giden personele hesabını soracağız listeler fotolar elimizde diyormuş elinizden geleni arkanıza koymayın sizden korkan çekinen adıdır alçaktır namusduzdur unutmayın milleti vermeyin yar göçtüğü gün tozur rezil ettiniz devletin milletin yıllardır gözde resmi kurumunu ayıp ya

Ahlaksızlık diz boyu
Ahlaksızlık diz boyu - 4 yıl Önce

O resimleri hadi Ekrem gerginci tavuğunuza kış dedi diye yırttınız eyvAllah Türk bayrağınında olduğu fotoğrafları yırtmak ne büyük hadsizlik o pano ve resimler devlet malı derhal suç duyurusunda bulunulmalı ve bu haber ihbar kabul edilmelidir

Benim oğlan
Benim oğlan - 4 yıl Önce

Eskiden bi sey olamazsa ogretmen yada Polis olur derlerdi..4 yasinda oglum var.buyuyunce ya bankamatik memuru ya da genclik spor müdür yapmayi dusunuyorum :) ne o oyle doktor avukat muhendis falan.açmi kalsin bebem.önce bi anadolu imam hatip okur sonra iyi kotu bi acik ogretim.sonrasinda ver elini genclik spor mudurlugu :)


SIRADAKİ HABER

banner304