banner198

Kızılırmak’ta kavun üreticisi ve esnaf Çankırı milletvekillerine tepkili!

Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde yer alan kavun pazarında üretici ve esnaf, Çankırı milletvekillerine tepkilerini dile getirdi.

banner145

Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde yer alan kavun pazarında üretici ve esnaf, Çankırı milletvekillerine tepkilerini dile getirdi.

Ak POarti Grup Başkanvekili  M. Emin Akbaşoğlu'nu çay hesabı üzerinden göndermede bulunan Kıraathane işletmecisi Selami Soysal, “ Milletvekilleri uyuyor. Bir torba gübre 350 lira olmuş,  milletin cebinde çay parası yok. Ben kahveciyim, 1,5 lira çay parası veremiyorlar. Bir liraya çay satıyorum. Zaten her taraf kurak gidiyor.  Ne soran var, ne gelen var. Kimsenin kimseden haberi yok.” dedi.  

Çankırı milletvekili Emin Akbaşoğlu’na tepki gösteren Soysal, “Milletvekilleri çay boyu geliyor şurada yemeği yiyor kaçıyor. Haberi yok. Çankırı Milletvekili burayı bilmiyor. Ben Ak Partinin kurucusuyum ama bilmiyor. Emin Akbaşoğlu buraya kazanırken geliyor, birde kaybederken geliyor. CHP Milletvekilleri buraya gelmeseydi bu köylerdeki sularda akmıyordu.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Kıraçta oh oh diye ektik, vah vah diye kaldırdık -

Mikrofonumuza konuşan üretici Serkan Öztürk, “Hamzalı barajı gelecek’ dediler sonuçta Kızılırmak’ın etrafında dolandı. Bizim köylerimizin etrafımızdan dolandı. Sonuçta su yok. Irmak akıyor biz 7 kilometre yukardan bakıyoruz. Memnun değiliz. Gübre 250-350 diyorlar. Yem 140 milyon. Sonuçta memnun değiliz.  Kıraçta oh oh diye ektik, vah vah diye kaldıracağız. Masraf yaptık. Yevmiye 120-130 lira onun için memnun değiliz. Hamzalı barajından şikâyetçiyim. Bizim köye gelecek dediler. Ama etrafından dolanıyor. Arpa kavun ekiyor verim alamıyoruz. Tarım krediye borcum var ödeyemedim. Ziraat Bankasına borcum var ödeyemedim.” dedi.

istanbul russian girls

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2021, 14:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Irmaklı
Irmaklı - 3 yıl Önce

Millet yeni uyanmaya başladı zararın neresinden dönersek kardir

Doğan Bey
Doğan Bey @Irmaklı - 3 yıl Önce

Hadi oradan. Asıl zarar bu vatana ihanet edenlerin aldığı nefesdir.

SIRADAKİ HABER