banner306
banner198

KOSGEB Öğrencileri Bilgilendiriyor

KOSGEB Çankırı İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çankırı'da eğitim veren Lise öğrencilerine KOSGEB Destekleri hususunda bilgi veriliyor.

KOSGEB Öğrencileri Bilgilendiriyor
banner145

KOSGEB Çankırı İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan bilgilendirme toplantılarında Çankırı'da eğitim veren Lise öğrencilerine KOSGEB Destekleri hususunda bilgi veriliyor.

Korgun-Ilgaz ve Yapraklı ilçelerinde KOSGEB İl Müdürü ve KOSGEB uzmanları öğrencilere KOSGEB hakkında bilgi verdiler. Liselere Yönelik Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde düzenlenen organizasyon ile "Meslek Lisesi Öğrencilerinde Girişimcilik Kültürünün Yaygınlaştırılması" amaçlanıyor. Öğrenciler, toplantılarda KOSGEB destekleri, proje hazırlama formatı ve iş fikirleri ile ilgili bilgilendiriliyor. Program ile mezuniyet sonrası imalata yönelik işyeri açmayı planlayan gençlere ilk ağızdan KOSGEB destekleri anlatılarak bu desteklerden en iyi şekilde istifade etmeleri amaçlanıyor.

2018 yılından itibaren ağırlıklı imalat sanayini destekleyen KOSGEB, bu etkinliği tamamlayarak işyerini açan girişimcilere teknoloji düzeylerine göre 365 bin TL'ye kadar destek veriyor. İmalat dışında işletmesini hizmet sektöründe kuracak olan girişimcilere ise 65 bin TL'ye kadar destek verilebiliyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2022, 21:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mümine nur kaya
Mümine nur kaya - 1 yıl Önce

Nasil basvuru yapicam

SIRADAKİ HABER

banner304