banner198

Paşabeyoğlu, ÇATSO seçimlerine giren Mavi Liste Adaylarını açıkladı

Çankırı Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerine sayılı günler kala, seçim yarışı hız kazandı.

Paşabeyoğlu, ÇATSO seçimlerine giren Mavi Liste Adaylarını açıkladı
banner145

Paşabeyoğlu, ÇATSO seçimlerine giren Mavi Liste Adaylarını açıkladı

Çankırı Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerine sayılı günler kala, seçim yarışı hız kazandı.

İş dünyasını temsil edecek komite üyeleri ve oda yönetimini oluşturacak isimlerin belirleneceği ÇATSO seçimleri 12 Ekim 2022 Çarşamba günü yapılıyor.

2009 yılında beri ÇATSO Başkanlığını kimselere kaptırmayan Hayrettin Çelikten grubunun karşısına ise 2009 birlikte hareket eden Serdar Paşabeyoğlu öncülüğünde mavi liste grubu çıktı. Serdar Paşabeyoğlu, 9 komitenin 7’sinde mavi liste adayları ile seçime gireceklerini açıkladı. İş dünyasının Çankırı’da ki önemli isimleriyle basın toplantısı düzenleyen Paşabeyoğlu, Cuma namazında Ulu Camide dua ederek seçim startını verdiklerini belirtti. Hedeflerini ÇATSO’da daha iyisini yapmak olduğunu ifade eden Paşabeyoğlu, Genç dinamik bir kadro oluşturduk. İçimize sinen bir ekibimiz oluştu. Biz 12 Ekim’de seçmenlerimizden talebimiz oluşumumuza destek olması. Mevcut yönetim güzel çalışmıştır. Niyetimiz üzerine koyarak daha etkin çalışabilmek. İnşallah meslektaşlarımızdan yetkiyi alırız. İşi dinamik etkin bir şekilde sağlam ve bir iradeyle yapmak istiyoruz. Seçmenimizin odadan beklentilerini iç içe anlatıyor olabilmek istiyoruz. Bütün sorunların çözüm noktası olabilmeyi hedefliyoruz. 9 meslek komitemizin sağlıklı, etkin ve sektöre hakim bir şekilde meslek meclislerinde toparlayıp, oda meclisimize, oda meclisimizden de oda yönetimimize aktarılmasıdır. Bunları yaptığımız zamanda ortaya ciddi bir iş çıkar.” ifadelerine yer verdi.

Paşabeyoğlu, seçilmeleri halinde bir dünya iş bulunduğunu vurgulayarak “  Mesele Çankırı’nın ticareti ve sanayisi. Kimseyle iddialaşmadan bu konuda kendimizi liyakatli görüyoruz. Biz buna inanıyoruz. Seçmenimiz bizi bu şekilde değerlendirir ve oyunu bizim lehimize kullanırsa 4 sene ciddi mesai harcayarak yapılan işleri bir standarta oturtacağız” şeklinde konuştu.

Paşabeyoğlu, daha sonra grup adaylarını açıkladı.

Toplantının ardındanheyet üyeleri Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i ziyaret ederek etti.

İşte Mavi Liste Adayları

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2022, 03:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı için
Çankırı için - 2 yıl Önce

Pırıl pırıl bir liste. Şimdiden hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER