banner198

Şahin'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şahin'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
banner145

Şahin'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

“Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünü aydınlık bir geleceğe ilham verecek bir coşkuyla kutluyoruz. Vatanımız için bir dönüm noktasını ifade eden bu güzel bayram, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem kazanıyor.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir.

Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyetimiz, hepimizin bu ülke için koruduğu en büyük değerlerdendir. Zira Cumhuriyetimiz çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış bir istiklal mücadelesinin ardından kurulmuştur.

Millet olarak hepimizin gayesi, çetin mücadeleler sonucu kurulan Cumhuriyetimizin sonraki yıldönümlerinde Türkiye’nin, demokrasisiyle, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyiyle dünyanın en ileri, en gelişmiş, en refah içerisinde yaşayan ülkelerinden biri haline gelmesidir.

Bu amaçla bizler, daha demokratik, daha adil, daha eşitlikçi bir hukuk devleti için var gücümüzle çalışıyor, geçmişte farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, büyük bir hoşgörü medeniyetinin mirasçıları olarak, birbirimizi kardeşçe kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek, el ele, gönül gönüle hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz.

Cumhuriyetimizin kazanımlarının her geçen gün daha da arttığı, demokrasimizin daha da güçlendiği bir dönemde, Cumhuriyetimizin 96.yılını idrak etmekten büyük bir mutluluk duyuyor ve Aziz Türk Milleti’nin bu büyük bayramını yürekten kutlarken bu vesileyle, canları pahasına vatanlarını savunarak bu Cumhuriyeti bize armağan eden, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman ecdadımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

(bu bir ilandır)

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 02:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER