banner306
banner198

Sınav Kurs Kayıtta ve Sınav Kurs Kampta

Tertemiz hava, yemyeşil ağaçlar arasında, bol soru ve denemelerle dolu bir kamp programı ile pırl pırıl gençler yetiştirmeyi hedef edinen Sınav Kurs Çankırı’da bir ilke imza atıyor.

Sınav Kurs Kayıtta ve Sınav Kurs Kampta
banner145

Sınav Kurs Kayıtta ve Sınav Kurs Kampta

Tertemiz hava, yemyeşil ağaçlar arasında, bol soru ve denemelerle dolu bir kamp programı ile pırl pırıl gençler yetiştirmeyi hedef edinen Sınav Kurs Çankırı’da bir ilke imza atıyor. Tempolu bir dönemin sonuna doğru Sınav Kurs arayı iyice açıyor ve son 45 (kırk beş) gün programı ile doludizgin ilerliyor.

Hedeflerinin 45 (kırk beş) günde 25 (yirmi beş) deneme ve her bir öğrenci için on binlerce soru çözümü olarak belirten Sınav Kurs Çankırı yetkilileri ve öğretmenleri sınav farkıyla öne çıkıyor. “Sınav kalitesi ile her zaman bir numara olacaktır” diyen SINAV yetkili ve kurucuları hiç bir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ve “öğrencilerine maraton programı ile birlikte bir de yatılı soru çözüm kampı” hazırladıklarını belirttiler. Günlük 750 ile 1000 soru çözümü hedefleyen öğrenciler ise kamp günlerini iple çekmeye başladılar. Belli bir nete ulaşabilen öğrenciler yatılı kampa dileyen öğrenciler ise gündüzlü soru çözüm kampına katılacaklar. Maraton ve Kamp Programı ile öğrenciler edindikleri bilgi ve konuları bol soru çözümleri ile pekiştirerek sınava son dönemeçte daha güvenli ve canlı bir şekilde hazırlanacaklar. Toprağa ekilen tohum ve ürünler nasıl ki ilkbahar yağmurları ile gürleşir ve yeşerirse, öğrenilenler de bol soru çözümü ile pekişir ve uzun süreli belleğe aktarılır. Nasıl ki toprak bağrındakileri yeşertmek için yağmur beklerse öğrenilenler de açığa çıkmak ve işlevsel olmak için bol bol soru çözümü bekler. Kamp dönemi ise eğitimsel manada bol bol yağmur ve bereket demektir. Bu bilinçle çalışmalarını yürüten Sınav Kurs Çankırı her türlü imkânı öğrencilerin hizmetine ve geleceğine sunmaya devam ediyor. Motivasyonunu artırma, hızlanma ve netlerini yükseltme hedefinde olan öğrenciler ise bu çalışmalar için Sınav Kurs kurucularına, öğretmenlerine ve rehberlik sersisine teşekkür ederek “gerekeni yapacağız” diye söz verdiler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304