banner198

Türkiye Birincisi Dört Hatip Çankırı'da Kur’an-ı Kerim ziyafeti!

Türkiye Birincisi Dört Hatip Çankırı'da Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunacak.

Türkiye Birincisi Dört Hatip Çankırı'da Kur’an-ı Kerim ziyafeti!
banner145

Çankırı Göktaş İnşaat A.Ş., Ramazan ayı için örnek bir davranışa imza attı. Göktaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Göktaş, Kur’an-ı Kerim okumada Türkiye birinciliği olan hatiplerin iç titreten sesleri ile Çankırılılara Kur’an Kerim ziyafeti yaşatacaklarını söyledi.

Buğday Pazarı Mahallesi Çarşamba Pazar alanında18 Nisan Pazartesi günü saat 20.30’da düzenlenecek Kur’an-ı Kerim Tilaveti halka açık olarak gerçekleştirilecek. Ramazan ayına özel olarak yapılan programda Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmalarının Türkiye birincileri Çankırı’da ağırlanacak. Hatiplerin kıldıracağı teravih namazının ardından Eyüp Sultan Cami İmam Hatibi Erhan Mete, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, İSTOÇ Camii İmam Hatibi Sefa Taşkesenlioğlu ile Çankırı Cemaledddin Ferruh Kur’an Kursu Yöneticisi Osman Uslu tarafından okunacak Kur’an Tilaveti ile gönüller fethedilecek.

Bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Göktaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Göktaş, “Halkımızı Ramazan ayının maneviyatı ile buluşturmaya vesile olmak istedik. Rabbim, bizleri ahlakı ve duruşuile Peygamber Efendimizin izinde, onun öğretileri ileKuran'ı okuyan ve yaşayanlardan eylesin. Tüm halkımızı maneviyat dolu bu geceye bekliyoruz.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2022, 02:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER