banner198

Vekil müdüre ‘Fatih’ (!) gibi karşılama!

Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğüne vekaleten getirilen Sadık Ak’ın göreve başlaması devlet ciddiyetinden uzak adeta bir balo kutlamasına döndü.

Vekil müdüre ‘Fatih’ (!) gibi karşılama!
banner145

Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğüne vekaleten getirilen Sadık Ak’ın göreve başlaması devlet ciddiyetinden uzak adeta bir balo kutlamasına döndü.

Kamu kurumlarında yaşanan gruplaşma rovanşist anlayışı beraberinde getirdi. Gençlik Spor İl Müdürlüğünde uzun süredir yaşanan kurum içi hesaplaşma sonucunda görevden alınarak yerine vekaleten atanan Sadık Ak’a düzenlenen şatafatlı karşılamada, konfetiler patlatıldı ve yollarına çiçekler döküldü. Resmi kurumdan ziyade bir balo salonunu andıran kutlamada siyasi miting havası eserken, ıslıklı, alkışlı karşılama görüntüleri kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

İl Müdürlüğü bünyesinde görevli personel, karşılama programında hazır bulunduruldu. Müdürlük binası dışındaki birimlerde çalışan memurlar ise araçlarla organizasyona taşındı. Gençlik Müdürlüğüne ait sosyal medya hesabından Ekrem Gerginci’nin kuruma veda niteliğindeki fotoğrafları yayınlanmazken, Sadık Ak’ın göreve başlamasının paylaşılması ise kurumda yaşanan bölünmeyi gözler önüne serdi.

Devlet geleneği bir kenara atıldı!

Konya Valisi’nin bir muhabirin oturma şeklinden rahatsızlık duyarak ‘Öğretmenmisin Birader’ (!) çıkışının ardından devlet ciddiyeti ve saygınlığına verilen önemin öncelikle kurumlarda ne hale geldiğide sorgulanmalı.  Bir kamu kurumunu taraftar tribününe döndürülmesi de kurumların çivisinin çıktığını gözler önüne seriyor. Üstelik mesai saatinde işte olması gereken personelin müdrlükte toplanarak karşılamaya gelmeleri de keyfiyetçiliği gözler önüne seriyor. 

Facebook Paylaşımında Ak Parti Milletvekillerini Etiketledi

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğuna 'vekaleten' oturan Sadık Ak, Facebook hesabından göreve başlamasıyla ilgili yaptığı paylaşımda AKP Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu, Salim Çivitcioğlu'nu, AKP İl Başkanı Abdülkadir Çelik ile Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç'ı ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrisi Murat Kocakaya'yı da etiketlemeyi unutmadı.

Siyasi parti miting havasına döndü -

Bakanların görev devrinde dahi mütevazi bir değişim yaşanırken Çankırı’da en küçük kurumlarda dahi halef-selef müdürlerin bir araya gelerek görevi devredemeyecek noktaya gelmiş olmaları da dikkat çeken konuların başında geliyor. Siyasi miting havasına döndürülen karşılamanın Çankırı'da kurumlar da yaşanan iç hesaplaşmaların net tezahürünü yansıtıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 15:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aboooo
Aboooo - 4 yıl Önce

Rus revü kizlarida gelmiş mi ? :) akşamina da şoko partisi verselerdi bari!

Gökhan Can
Gökhan Can - 4 yıl Önce

Sosyal medyada bir esnaf bu fotoyu paylaşıp altına "hak geldi batıl zail" oldu ayetini yazmış. Editör abi Peygamber Efendimiz bu ayeti kerimeyi Mekke'yi fethedip elindeki asâsıyla Kâbe’nin avlusunda bulunan üç yüz altmış putu devirmeye başlarken okumuştu. Bu nasıl bir bilinçaltıdır ki böylesi bir kafa yapısına tezahür ediyor. Kurumlar ne hale geldi.

Bir dost
Bir dost - 4 yıl Önce

Çankırı hizmet adına herşeyi kaybetti artık gençlik spor il müdürlüğü değil müftülüğün yan kolu oldu il müdürü imam şube müdürleri imam artık kapalı spor salonun müsabaka yerine yasin-i şerif dinler voleybol oynayan çocukların şort boylarına karışırız yada cumaya gitmeyen personel fişlenir arkasına cemaat bulamayıp 5 vakit namaz kıldıramayanlar devlet dairesi yönetiyor devlet terbiyesi almış olsaydınız görevi biten müdürden bir helallik alır Allaha ısmarladık derdiniz ancak hırs gözünüzü bürümüş bu arada urfalı müdür istemezükk urfalı müdür istemezükk diye bağırıp yemeğinden sumağı eksik etmeyen arkadaşlar nerede karabük yakın diye ses çıkartmıyorlar heralde birde kraldan çok kralcı olan arkadaşlar ay başında bordları merak ettim umarım görev paranız yatar yazacak çok şey var ancak çankırı hak ettiğini yaşıyor al sana çankırı sen buna laiksin...

Vurdum gol oldu
Vurdum gol oldu - 4 yıl Önce

Nedir bu Ekrem gerginci düşmanlığı yıllar sonra adam gibi Bi müdür gelmiş onuda yokluğunu fırsat bilip görevden aldırmışlar sonra da nöbetçi müdür sadık yerine atanmış tüm müzik severler saksafonuyla gelmiş kına da yakaydınız

Müezzin
Müezzin - 4 yıl Önce

Gençlik spor müftülüğe mi bağlandı yıllarını spora vermiş spor adamları görevden alınıyor binlerce spor mezunu atama beklerken yapılan atamalara bak neymiş urfaşıymış yaw arkadaş bu memleket yıllarca ithal vekil seçti Ekrem gerginci mi zorunuza gitti

Semih Şentürk
Semih Şentürk - 4 yıl Önce

Bi zamanlar fenerbahçe de nöbetçi golcü semih vardı sadık ak da AKP nin nöbetçi müdürü nerde müdür lazım sadık ak oraya kültür kyk gençlik spor inşAllah memlekete vali lazım olmaz

Hakkı Üstün
Hakkı Üstün - 4 yıl Önce

Dalkavuklukta nirvana. Kurum benim olsun diye hangi grupların aylarca nasıl yıpratma faaliyetleri, kulis çalışmaları yapıldığını Çankırı biliyor. Kamu kurumları ne hale geldi bu fotoğraftan anlaşılıyor.

Yazık bu memlekete
Yazık bu memlekete - 4 yıl Önce

Ne çok müzik sever varmış Saksafon çalar gibi karşılamışlar


SIRADAKİ HABER