Kategoriler

Çankırı Postası

Karamemiş’ten AK Partili Çankırı Milletvekillerine gönderme!

İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş, “Maalesef Çankırı’nın milletvekilleri birbirleriyle didişmekten Çankırı’ya bakar olmamışlar. Çankırı’nın problemlerini unutmuşlar. Birisinin zaten telefonları kapalı kimse ulaşamıyor.” dedi.

Karamemiş’ten AK Partili Çankırı Milletvekillerine gönderme!

İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş, “Maalesef Çankırı’nın milletvekilleri birbirleriyle didişmekten Çankırı’ya bakar olmamışlar. Çankırı’nın problemlerini unutmuşlar. Birisinin zaten telefonları kapalı kimse ulaşamıyor.” dedi.

Çankırı milletvekillerini terminale davet eden Karamemiş,” Çankırı’dan Ankara’ya ne kadar hasta gidiyor baksınlar. Hastanenin sorununu çözememişsiniz. Herkesi Ankara’ya sevk ediyorlar. Burası Ankara’nın ilçesi değil ki, burası koskoca vilayet” dedi.

Çankırı Postası ve Radyo Neşe Seçim Özel ortak canlı yayınında açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Karamemiş, İthal adayı karşı olduğunu ifade etti. Ercan Şeker ve Turhan Harmancı’nın sorularını yanıtlayan Karamemiş, “Hayatım boyunca işim dışında sosyal sorumluluğu bilen birisiyim.” şeklinde konuştu.

Karamemiş’in açıklamalarından öne çıkan satır başlıkları şöyle:

Bu vekiller ne iş yapıyor?-

AK Partili Çankırı Milletvekilleri Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu’na ağır eleştirilerde bulunan Karamemiş,”  İlçelerin içi boşaltılmış, ilçeler var kiminde trafik tescil yok, kiminde askerlik şubesi yok, adliyesi yok, hastanesi yok. Böyle ilçe mi olur? Bu vekiller ne iş yapıyor, anlamadım?  Devamlı vatandaşım oy verip şimdiye kadar seçmişler. Böyle bir şey olabilir mi? İlçelerin içi boşaltılmış. ” dedi.

Sporun çok önemli bir tanıtım aracı olduğuna dikkat çeken Karamemiş, “Koskoca ilimizi doğru düzgün bir spor takımı yok! Böyle bir şey olabilir mi? Valiliğimiz, belediyemiz, milletvekillerimiz, sivil toplum kuruluşları, iş insanları hepsi destek olması lazım. Ben destek olmaya çalıştım. Gittiğimde benim siyasi kimliğim öne sürüldü. Bu şehrin bir markası gibi olması lazım. Ülkelerin gelişmesinde tanıtımında bunlar çok önemli. Düşünün Katar’da dünya kupası oldu. Dünya’da kaç milyar insan seyretti. Spor Çankırı içinde olmazsa olmazlarından. Doğru düzgün bir takımı olması, bunu herkesin desteklemesi lazım. “diye konuştu.

İthal adaya bende karşıyım -

Gazetecilerin şehrin ithal adaya karşı olduğunu hatırlatması üzerine konuşan Karamemiş, “Bir defa ithal adaya bende karşıyım. Açık ve net söylüyorum. Tepeden gönderilen adaya bende karşıyım. İthal aday Çankırı ile hiç ilgilenmeyen, Çankırı’da geçmişte babadan, deden memleketi olarak bilinen kişilerin buraya gönderilmesidir. Ben Çankırılıyım! Dediğim gibi, Çankırı’yla ilgileniyorum. O zaman ki Başbakanımızın Türkiye’ye yatırım yapmamızı istediğinde ilk geldiğim yer Çankırı oldu. Çünkü gerçekten Çankırı’yı hiç tanımayan ama babadan, deden Çankırılı olan birisinin buraya aday gösterilmesi çok yanlış bir şey. “ifadelerine yer verdi.

Çankırı’dan aday olacak mı sorusuna yanıt!

Çankırı’dan aday adayı olup olmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Karamemiş, “Şuanda ben adaylığa başvurmadım. Bu ayrı bir konu. Ben partimizin bir neferiyim.  Elimden ne geliyorsa yapıyorum. Kim seçilirse yanındayım. Genel başkanımızın takdirine bırakıyorum. Beni nerede görevlendiriyorsa, gelirim adayın arkasında da çalışırım, dururum. Ben daha öncede bunu yaptım.” sözlerini yineledi.

“Benim için Çankırı milletvekili olmak şereftir.” diyen Karamemiş, “ Benim Memleketim Çankırı. Çankırı milletvekili olarak anılmam orası apayrı bir şeydir. Ama ben zaten sosyal sorumluluğu bilen birisiyim. Ben yeni değilim. 1994-95 yılından itibaren ülkemle çok yakından ilgiliyim.” hatırlatmasında bulundu.

Çankırı CHP İYİ Parti arasında ittifak olacak mı? -

Çankırı’da seçimlere ittifak olarak girmek istediklerini belirten Karamemiş, “Tabi ki ittifak olarak girmekte fayda var. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Partilerin genel merkezleri de bu ittifak konusunu görüşüyorlar. Önümüzdeki hafta netleşecek. Büyük bir ihtimal, %90 ittifak olarak girileceğini düşünüyorum. Ve görüşmeler devam ediyor. Bu genelde iki milletvekili olan ilerde bunlar ön görülüyor. Benim öngörüm ittifak olarak girmekten yana.” değerlendirmesinde bulundu.   

Çankırı milletvekillerinin birine kimse ulaşamıyor, birisi kendi ticaretine düşmüş –

AK Partili Çankırı Milletvekillerine ağır eleştirilerde bulunan Karamemiş, “ Maalesef bizim Çankırı’nın milletvekilleri hep şunu gördüm. Birbirleriyle didişmekten Çankırı’ya bakar olmamışlar. Çankırı’nın problemlerini unutmuşlar. Birisinin zaten telefonları kapalı, kimse ulaşamıyor. Diğer milletvekilleri de birbirleriyle dalaşmaktan, didişmekten memleketimize bir katkıları olmamış.  Kendi şeylerine düşmüşler. Kimisi kredi ile traktörle, kimisi besi çiftliği ile hep kendilerine uğraşmışlar.  Milletvekili, siyasetçi ticaret yapamaz. Böyle bir şey olabilir mi? Hem milletvekili olacaksın millete hizmet edeceksin, hem de ticaretle uğraşacaksın. Yapmıyor, ama oğlu yapıyor, yeğeni yapıyor. Böyle şey olur mu? Çankırı’nın milletvekili olduğun zaman ticaret yapmayacaksın. Memleketin bir sürü sorunu var?

Çankırımıza vizyonu olan insanlar lazım!-

Karamemiş, “Çankırımıza vizyonu olan insanlar lazım. Kendi ticaretine bakacak insanlar değil. Vizyon sahibi vekillere ihtiyaç var. Hangi partiden seçilirse seçilsin kesinlikle  vizyon sahibi vekillere ihtiyacı var.

Milletvekiline dedim ki; “Bir şehrin milletvekili bir programda çıkar çatır çatır ona buna laf çakarda hemşerilerine merhaba demeden geçer mi?” Adam kimseye selam vermiyor. Böyle vekil olur mu? Seçildikten sonra herkesin vekili olması lazım. Biz şunu başarmamız lazım. Mesele Çankırı olduğu zaman bütün siyasi kimliklerimizi bir yana bırakmamız lazım. Memleketimizi siyaset üstü yapmamız lazım. Birde düşünün ki Çankırı’nın iki milletvekili var ikisi de aynı partiden.

Çankırı’nın her tarafı sorun -

Çankırı’nın sorunlarına değinen Karamemiş, “Çankırı’nın her tarafı sorun  Ben zaten Çankırı ile ilgiliyim. Çankırımızı hiç yalnız bırakmadım. Ama genel başkanım özellikle ‘Çankırı’yla ilgilen biraz, oraya zaman harca’ dedi. 2021 Mayıs ayından bu tarafa, gerçekten zamanımın çoğunu burada harcadım. İl Başkanımızla birlikte dolaştım.  Çevre yolu olmayan bir il. Spor kulübü, futbol takımı olmayan bir il. Havuzu olmayan bir il.  Ankara’nın yanı başındasınız ama Ankara’dan Çankırı’ya gelirken telefon çekmiyor. Çubuk’tan Şabanözü’ne giderken Aydos’u aşıyoruz, Şabanözü’ne kadar telefondan tık yok.

Çankırı milletvekillerini terminale davet ediyorum -

Çankırı milletvekillerini terminale davet eden Karamemiş,” Sabahları otobüs terminaline bakın. Her konuda Ankara’ya havale ediliyor. Bunlar hangi yüzle oy isteyecekler bilmiyorum. Ben milletvekillerimizi otogara davet ediyorum. Sabah 06.00’da basında gelsin, milletvekilleri de gelsin. Çankırı’dan Ankara’ya ne kadar hasta gidiyor baksınlar. Hastanenin sorununu çözememişsiniz. Herkesi Ankara’ya sevk ediyorlar. Burası Ankara’nın ilçesi değil ki, burası koskoca vilayet. Kaç sefer hastane müjdesi verilmiş. 2018 yılından 2023 yılına kadar yapılacak. Daha hala temeli atılmamış.  Her altı ayda bir, her bir senede bir, toplantı yapıp müjde vermişler ama yok bir şey. Yeni hastane müjdesi bir daha! Bu da ne zaman olmuş 2 Eylül 2021 tarihinde. Böyle algıyla memlekete hizmet mi yapılır? Gerçekten söylüyorum! Hastane çok önemli, bildiğiniz gibi değil. Yaşlısı var, emeklisi var, engellisi var. Fakiri var, fukarası var. Otobüs parası bulmayanı, yol parası bulamayanı var. Orada konaklaması var. Böyle bir şey olur mu?  Koskoca ilde o yok Ankara’ya sevk et, bu yok Ankara’ya sevk et. Hadi ilçelerimizde böylede ilçelerimizi geçtik, koskoca ilin hastanesi yapılmaz mı? “ diye sordu.

Seçim Özel Progmanın tamamını Çankırı Postası YouTube kanalından izleyebilirsiniz

Yorumlar

Canan 1 Yıl Önce

Tebrikler ilk defa gerçeklerl dopra dobra söyleyen birisini gördüm Çankırı'da. Daha çok sorun var

Abdullah Kiremitçi 1 Yıl Önce

Helal olsun, doğruları söyleyen birisi çıktı sonunda. Sayın Karamemiş sizin adınızı milletvekili adayı olarak görmek isteriz. Başarılı ve bilgili bir siyasetçi lazım Çankırımıza.

Timur 1 Yıl Önce

Değişim şart! Karamemiş seni görmek istiyoruz mv olarak!!

Afdsd 1 Yıl Önce

ÇANKIRI'MİZIN KAYBEDECEK BİR 5 YILI DAHA YOK

İsa böcek 1 Yıl Önce

Biz İsmail Hakkı esenle mutluyuz

Daha Fazla Haber
EKONOMİ
36 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
115 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
GÜNDEM
203 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
480 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
878 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
241 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1074 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
379 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
351 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!