Kategoriler

Çankırı Postası

Çankırı zirvesini 'iptal' telaşı sardı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ekim 2014 Çarşamba günü Çankırı'ya gerçekleştireceği ziyaret öncesi hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın  14 Ekim 2014 Çarşamba günü Çankırı'ya gerçekleştireceği ziyaret öncesi hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Ancak cumartesi günü Ankara Garı önünde yapılan terör saldırısının ardından Erdoğan'ın bazı programlarını iptal etmesi, AKP çevrelerinde Çankırı ziyaretinin de iptal edilebileceği endişesine yol açtı.

 

 

Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın biri dizi açılış için gerçekleştireceği Çankırı ziyaretine sayılı günler kala hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Şehirde Belediye ekiplerince hummalı bir çalışma gözlenirken Çankırı Valiliğinin bulunduğu Necip Fazıl Kısakürek sokak bayraklar ve pankartlarla donatıldı. Valilik protokol kapısı girişindeki pirinç harflerden oluşan "Çankırı Hükümet Konağı" yazısı da tek tek  parlatıldı. Valilik önünde bulunan çınar ağacının bazı dalları itina ile budandı. Valilik katında bazı odaların eşyaları çıkartılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan  için  dinlenme odası şeklide dizayn edildiği öğrenildi.

 

Öte yandan  Ankara Garı önünde yapılan terör saldırısının ardından Erdoğan'ın Türkiye – Azerbaycan – Türkmenistan Zirvesi çerçevesinde Avaza’ya yapacağı ziyaret iptal etmesi, Çankırı zirvesinde Çankırı ziyaretinin de iptal edilebileceği endişesine yol açtı.

 

 

Beştepe'de Devlet Günü görüşmeleri teamüller gereği genellikle Perşembe günü yapılıyor. Ancak Türkiye’nin Gündemindeki olağanüstü durum nedeniyle bu pazartesi günü, olağanüstü devlet günü niteliği çerçevesinde önemli görüşmelerin yapılacağı ve kararların alınabileceği bir özellik kazandı.

 

Erdoğan, terör eylemi ve Rusya ile hava sahası ihlali nedeniyle oluşan kriz çerçevesinde bugün Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 4 önemli görüşmede bulunacak.

 

 

Özetle, bugün Çankırı protokolünde bütün dikkatler heran Beştepe'den gelebilecek iptal kararına kilitlenmiş durumda.



Yorumlar

yahya 9 Yıl Önce

çankırı senınle gurur duyuyor büyük reis

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Fransa’da ağır yaralanan Çankırılı işçi ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi!
ASAYİŞ
529 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
2704 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1235 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı
GÜNDEM
281 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
80 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
469 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
203 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
154 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
415 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor: