Kategoriler

Çankırı Postası

Germece İstasyonuna lojistik hattı sözü

Irmak-Zonguldak demiryolunun geçtiği Çankırı’da Germece istasyonuna sanayicilerin isteği doğrultusunda lojistik hattı sözü verildi.

Irmak-Zonguldak demiryolunun geçtiği Çankırı’da Germece tren istasyonuna sanayicilerin isteği doğrultusunda lojistik hattı sözü verildi.

Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası  (ÇATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hayretin Çelikten ve ÇATSO Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet tarafından TCDD 2.Bölge Müdürü Mahmut Yetkin’e ziyaret gerçekleştirildi.

Yapılan ziyarette, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çankırı’da üretim yapan firmaların yararına olacağı düşünülen, Germece Tren İstasyonu içerisine firmaların rahatça yükleme ve boşaltma yapabilecekleri tren yolu cebinin yapılması istendi.

TCDD 2. Bölge Müdürü Mahmut Yetkin’in, firmaların kullanımına müsait Germece Tren İstasyonunun içerisine tren yolu cebinin 2020 yılı içerisinde yapılacağı ve faaliyete geçirileceği sözünü verdiği bildirildi.

Yorumlar

Salih 4 Yıl Önce

Çankırı'da yeniden yolcu taşımacılığı şart. YHT olmasa bile yenilenmiş raylarla, Karaelmas hattı yeniden canlandırılıp, Zonguldak ve Safranbolu gibi yerlere turist çekmek amacıyla yapılacak bir proje, Çankırı'nın da faydalanmasını sağlar. Turizmde bize büyük avantaj sağlar, insanlar kalkıp Doğu Ekspresiyle Kars'a kadar gitmek yerine birkaç saatliğine Karadeniz'e inecekleri bir projeyi tercih etmez mi? İstanbul'dan gelenler dahi Ankara üzerinden bu seyahati gerçekleştirebilirler. Başka şehirlere akıtılan şişli escort bayan kaynak Çankırı'ya gelince kuruyor nedense!

Fakir 2 Yıl Önce

tren migren gelmez 2 yıl oldu tekinin yeri belli değil milletten paralari aldılar hani nerde cankirinin milletvekilleri olacak o.ceplerini doldurma sevdasında ne şehrine nede insanına fayda gelmez bunlardan anlayın artık....

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
174 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
430 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
737 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
239 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1031 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
365 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
347 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1466 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!