Kategoriler

Çankırı Postası

Öfkeli şoförler Ankara-Çankırı karayolunu trafiğe kapattı

Çankırı’nın Orta ilçesinde yolların dar ve bozuk olmasına tepki gösteren dorseli 25 TIR’dan oluşan konvoy, Ankara Çubuk – Şabanözü - Orta karayolunu trafiğe kapattı.

Çankırı’nın Orta ilçesinde yolların dar ve bozuk olmasına tepki gösteren dorseli  25 TIR’dan oluşan konvoy, Ankara Çubuk – Şabanözü - Orta karayolunu trafiğe kapattı.

Ankara Çubuk – Şabanözü - Orta karayolunun asfaltının sathi kaplama, kalitesiz ve dar olması nedeniyle sık sık trafik kazalarının yaşandığına dikkat çeken TIR şoförleri, konvoy halinde karayolunda klaksonlar çalarak ilerledi. Eylemlerine yol boyunca trafik akışını yavaşlatarak devam eden şoförler, Orta ilçe merkezine ulaşınca araç kontaklarını kapatarak yolu trafiğe kapattılar. Çankırı Milletvekillerinin sorunun çözümü için bölgeye gelmesini bekleyen şoförler, an itibarı ile kontak kapatma eylemine devam ediyor. Orta Şabanözü karayolunda son günlerde çok sayıda maddi hasarlı kazaların meydana geldiği ve bölgede tepkinin bu yüzden öfkeye dönüştüğü edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Söz verildiği halde karayolu genişletme çalışmalarının yapılmamasına tepki gösteriyorlar.

Yorumlar

Muhittin Güngör 3 Yıl Önce

Kamyoncu kardeşlerinizin tepkilerine sonuna kadar katılıyorum. Hani gelişmişliğin ölçüsü yollardan geçiyordu, bumu Ortamızın layık olduğu yol. 20 yıl öncede mıcır şimdi de mıcır, nedir bu durum. Daha geçen hafta aracımın camı kırıldı...milli servet, İlçeden çıkıp Çubuk'a geldiğimizde büyüklerimizi arıyoruz. ( kazasız sıkıntısız ) geldik diye. Sılayı rahim yapmak için bile memleketimize gidemez olduk. Sıcak asfalt ve bölünmüş yol istiyoruz.

Ali sev 3 Yıl Önce

Hep merak etmişimdir. Şabanözü ve orta belediye başkanları ve nezdinde burda yaşayan halk ilçeleri İstanbul yoluna ve Ankara'ya götüren yolların neden daha iyi olması için girişimde bulunmazlar. Çok ilginç bu iş tırcılara kalmış

vatandaş 3 Yıl Önce

Yola devam,asla durmak yok.

Ramazan aktaş 3 Yıl Önce

Bir ortalı olarak layık diyorum buyolburaya çünki aklım ereli bütün iktidar partileri bu bölgeden ve çankırıdan tulum çıkarıyor şimdiye kadar gelen iktidarlar salakmıki yolyapsın zaten oylargeliyor neyolu neasvaltı ver mehteri

Yaylakent 3 Yıl Önce

Alayıda kırk yalan vekıller hc bı işe yaramıyo yazılkkk

Daha Fazla Haber
ILGAZ
38 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
290 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
115 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
363 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
96 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
215 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
556 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1222 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
245 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!