banner198

Temizlik ordusu köyüne sahip çıktı!

Ilısılık köyünde başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında köyde temizlik çalışması yapıldı.

Temizlik ordusu köyüne sahip çıktı!
banner145

Ilgaz ilçesine bağlı Ilısılık köyünde köy derneğinin girişimiyle başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında köyde temizlik çalışması yapıldı.

İstanbul’dan ve köyden katılan yaklaşık 300 kişiden oluşan topluluk, “Köy bize miras değil emanettir. Emanete sahip çıkalım, köyümüzü temiz tutalım’’ sloganı ile köyün içini ve çevresini temizlediler. Temizliğin dışında imece usulü ile köyün su borusunun 300 metrelik kısmı da yenilendi. Toplanan çöpler İl Özel İdaresine ait kamyonlara yüklenerek bertaraf edilmek üzere Ilgaz çöp tasnif ve bertaraf bölgesine taşındı. Temizlenen bölgeler kireçlenerek dezenfekte altına alınırken köye çöp konteynırları yerleştirildi.

Etkinlikler kapsamında İstanbul’dan köye gelen gençler köyde yaşayan büyüklerle bir araya gelerek kaynaşma ve birliktelik pekiştirildi.  Doğada kamp yaparak geceleyen gençler daha sonra büyüklerle birlikte piknik yapmayı da ihmal etmediler.

Dernek başkanı İrfan Çakır, “Tüm bu etkinliklerimize katılım sağlayan katkı sunan, hizmet eden. Etkinliğe katılmak isteyip katılamayan dualarıyla bize destek olan ve organizasyonun Her anında fedakârca Çalışan yönetim kurulu üyelerimize ve özellikle de gençlik kollarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberliğimizin ilelebet devam etmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 15:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ismail IZMIRLI
Ismail IZMIRLI - 5 yıl Önce

Gerçekten de takdir edilecek ve ilk denilebilecek güzellikte bir etkinlik. Gençlerimizi bizi kırmayarak bizimle birlikte köye gelip bu etkinlikte yer aldıkları için ayrıca kutluyorum. Bu ornek davranışı sergileyebilecek karakterde gençlere sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır.

Şinasettin Ilısılıklı
Şinasettin Ilısılıklı - 5 yıl Önce

Çok güzel bir etkinlik dernek başkanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum

eşref tosun
eşref tosun - 5 yıl Önce

köyümü seviyorum emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

AhmetCENGİZ
AhmetCENGİZ - 5 yıl Önce

Başta dernek başkanımız olmak üzere emeği geçen güzel köyümün güzel insanlarına teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum saygılar sizlerle olsun.

Abdulkerim çakır
Abdulkerim çakır - 5 yıl Önce

Köyümu seviyorum köyümü temizliyorum kampanyasına destek veren emegi geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok yorulduk ama çokda eğlendik .Güzel ülkemizin her yerinde yapılır böyle işler inşAllah bizimki bir ilk olsun yapmak isteyenlerde örnek olsun. Herşey güzel bir TÜRKİYE İÇIN .

Salih YALÇIN
Salih YALÇIN - 5 yıl Önce

Çok güzel bir faaliyet.
Emeği geçenlerden Allah (cc) razı olsun.
“Köy bize miras değil emanettir.
Emanete sahip çıkalım,
köyümüzü temiz tutalım’’
YAŞADIĞIMIZ VE YAŞAYACAĞIMIZ
HER YERİ TEMİZ TUTALIM.

RAMAZAN KAZAN
RAMAZAN KAZAN - 5 yıl Önce

BAŞTA DERNEK BAŞKANIMIZ VE KÖY MUHTARI, DERNEK YÖNETİMİ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN..

GENÇLERİMİZİN ELLERİNE SAĞLIK.

Ali KARAABALI
Ali KARAABALI - 5 yıl Önce

Takdir edilesi bir çalışma. Tüm köylere örnek olması dileğiyle.


SIRADAKİ HABER