Asrın Felaketi Çankırı’da Unutulmadı
Asrın Felaketi Çankırı’da Unutulmadı
İçeriği Görüntüle

Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nda görev değişikliği yapıldı. Görevinden affını isteyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un yerine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan dosyayla kamuoyunda tanınan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek Adalet Bakanı olarak atandı.

Aynı Cumhurbaşkanı kararıyla İçişleri Bakanlığı’nda da değişikliğe gidildi. Görevden ayrılan Ali Yerlikaya’nın yerine Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi yeni İçişleri Bakanı olarak atandı.

Yeni atamaların ardından gözler, özellikle Adalet Bakanlığı’nın önümüzdeki dönemde atacağı adımlar ve yargı süreçlerine ilişkin tutumuna çevrildi.

Muhabir: Ercan Şeker