Korgun Kaymakamı Ferhat Gür; Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, İlçe Jandarma Komutanı Emre Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Ergül ile birlikte ilçedeki 125. Yıl Halk Kütüphanesinde düzenlenen “Bayrak Sevgisi ve Çocuklar” etkinliğine katıldı.

Korgun’da Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Yönelik Eğitim Düzenlendi
Korgun’da Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Yönelik Eğitim Düzenlendi
İçeriği Görüntüle

İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Halk Kütüphanesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen programda, İlçe Jandarma Komutanı Emre Yılmaz çocuklara Türk bayrağının anlamı, bayrak sevgisi ve milli değerlerin önemi hakkında bilgilendirmede bulundu. Etkinlik boyunca çocukların programa yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Milli ve manevi değerlerin erken yaşta benimsenmesini amaçlayan etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Kaynak: Bülten