banner198

Çankırı tanıtımda sınıfta kaldı! EMİTT 2022 Fuarına Katılmaktan bile aciziz

Türkiye’nin en büyük, Dünya’nın 4. büyük turizm ve seyahat fuarı olarak kabul edilen EMİTT fuarına Çankırı katılmadı.

Çankırı tanıtımda sınıfta kaldı!  EMİTT 2022 Fuarına Katılmaktan bile aciziz
banner145

Türkiye’nin en büyük, Dünya’nın 4. büyük turizm ve seyahat fuarı olarak kabul edilen EMİTT fuarına Çankırı katılmadı.

Komşu illerimiz Kastamonu, Sinop, Karabük ve Çorum’un kurdukları stantlarla katıldığı fuara yoğun ilgi vardı. Fuarda Doğu Anadolu’nun en uzak ili olan Hakkâri’nin “Doğu’nun Kayak Merkezi” sloganıyla kurduğu stant da yer aldı.

Sahipsiz Çankırı -

Çankırı Postası Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre; Çankırı’nın fuara 150 bin liralık katılım bedeli ile diğer finansman bedellerini karşılayamadığı için katıl(a)madığı yönünde. Lafa geldiğinde Çankırı’nın kültür ve turizm potansiyelinden dem buran etkisiz yetkililerin, finansman sorununu çözememesi, paydaşlar oluşturarak maliyeti sağlayacak bir ağabeyin dahi olmadığı “sahipsiz memleket” gerçeğini gözler önüne seriyor.

Ilgaz’ı, Davos yapacaklar nerede?

Çankırı’da turizm potansiyellerinin başında gelen Tuz Mağarası yeniden ziyarete kapatılırken, yine Çankırı Müzesi de halen kapalı duruyor. Ilgaz’da kış sporları merkezleri ise bir çok bürokratik işlemin gerçekleşmesi sorunlarıyla boğuşuyor. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili M.Emin Akbaşoğlu’nun seçim öncesinde “Ilgaz’ı, Davos yapacağım” vaadi ise havada kaldı.

Bakmakla yetindik –

Çankırı’nın tanıtımda acınası halini ise Çankırı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sosyal medya hesabında yer alan paylaşım özetliyor.  Müdürlüğün sosyal medya hesabında yer alan paylaşımda, “İl Müdürümüz Muharrem Ovacikli dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan "25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"nın açılışına katıldı.” bilgisi veriliyor.

Çankırı’nın ancak ziyaretçi statüsünde bakmakla yetindiği fuara, Hakkari’nin dahi katılması dikkatlerden kaçmadı. Anlayacağınız fuarda İl Kültür Turizm Müdürü vardı ama Çankırı yoktu!

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 9–12 Şubat 2022 tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 25’inci kez İstanbul’da bir araya getirdi.

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen Hyve Group tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 9–12 Şubat 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Fuarı, konferanslar, etkinlikler aracılığıyla turizm sektörünü bir araya getiriyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2022, 19:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muratt
Muratt - 2 yıl Önce

Bizden gidenler yolluk ve harcırah için gitmişlerdir

Sinan kabaçam
Sinan kabaçam - 2 yıl Önce

Çok yazık çoook,neredeymis Çankırı linin seçtiğiniz vekiller

Salih18
Salih18 - 2 yıl Önce

Sayın Kültür Müdürü,
Şehrini tanıtmak için faaliyetinin olmadığı fuarda diğer şehir kültür müdürleri ile karşılaşınca Çankırımızdaki yüksek aktivitelerinizi anlatmışsınız, fuarda stantımızı gezdirmişsimizdir❗️

Adem.mangal@hotmail
Adem.mangal@hotmail - 2 yıl Önce

Yazik çok yazık

SIRADAKİ HABER