Çankırı’da Kur’an Eğitim Merkezleri Tanıtım Toplantısı, 8 Haziran 2026 Pazartesi günü Hacı Murad-ı Velî Proje İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çankırı’da drama ursu finali ayakta alkışlandı
Çankırı’da drama ursu finali ayakta alkışlandı
İçeriği Görüntüle

Proje hafızlık öğrencileri ve kurs hocalarına yönelik düzenlenen programa İl Müftüsü Mehmet Şahin, Ankara Kur’an Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Bice, İl Müftü Yardımcıları Tahsin Yazgan, Sadık Aydoğan ve Fatma Serim, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Metin Dakan ile kurs hocaları ve öğrenciler katıldı.

Program, İl Müftüsü Mehmet Şahin’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Ankara Kur’an Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Bice tarafından yapılan sunumda, Kur’an Eğitim Merkezlerinin işleyişi, sunduğu imkânlar ve öğrencilere sağladığı katkılar hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Bice, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Toplantının sonunda İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından Fatih Bice’ye hediye takdimi gerçekleştirildi. Program, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bülten