banner198

Avukat Özer Arslan'ın acı günü!

Çankırı Barosu Avukatlarından , Çankırı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Özer Arslan'ın oğlu Sinan Aslan (24) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Avukat Özer Arslan'ın acı günü!
banner145
Çankırı Barosu Avukatlarından, Çankırı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Özer Arslan'ın oğlu  Sinan Arslan (24) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.


İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında Taksim'de yaya olarak yürüyen Arslan'a otomobil çarptı. İstanbul Avcılar'da bir bankada çalışan 24 yaşındaki Sinan Arslan kazada hayatını kaybetti. Bekar olan oğlunu evlendirmek için etrafında gelin adayı arayan Arslan, aldığı haberle yıkıldı.  


Merhum Arslan'ın cenazesi  (16 Kasım Çarşamba) Kurşunlu Taşkaracalar köyünde öğle namazından sonra kalabalık bir topluluk tarafından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 01:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Editör
Editör - 7 yıl Önce

alper göksu; bütün yazılı ve görsel basında şehit haberleri yada kaza haberleri vb. olsun, içerikte heyacanlar ,duygular, hayallerde yer alır. örneğin şehit haberlerinde askerin ailesinin fakirliği, camı kırık gecekondu fotoğraflarıyla boy boy verilir. 'Zenginimiz bedel verir, askerimiz fakirdendir' türküsünün ne kadar gerçek olduğu ve toplumun sosyal yarası böyle anlatılır. bu şekilde yapılanlar , yapılamayanlarla okuyucu kendi zaviyesinden dersler çıkartır. bir babanın evladıyla ilgili en büyük heyalini dile getirmek haberle birebir bağlantılıdır. işimizi gücümüz kalmadı şimdi sana habercilik dersi verecek değiliz. bir başsağlığı dileyeceğine edepsizlik yapmana gerek yok. haberleri bizim neremizle yazdığımız belli ama senin nerenle okuduğun aşikar.

ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 7 yıl Önce

şehrimizin tanınmış simalarından av. özer arslan'ın oğlu sinan arslan'ın, feci bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle; merhuma Allah'tan rahmet, kederli arslan ailesine de büyük sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Faruk celik
Faruk celik - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesin ,cennet mekani olsungeride kalanlarina rabbim sabri celil nasp eylesin

Alper Goksu
Alper Goksu - 7 yıl Önce

Yahu arkadas nasil haber yapiyosunuz? Kiz arayan nedir ya ne alakasi var haberin icerigiyle? Nerenizden yaziyosunuz haberi anlamadim ki

Kadir kırmızıgül
Kadir kırmızıgül - 7 yıl Önce

Değerli kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sana ve tüm Ailene baş sağlığı dilerim Allahım sabırlar versin

ertugrul koc
ertugrul koc - 7 yıl Önce

Başın sag olsun abi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sabır versin

Arif güneş
Arif güneş - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanını cennet ailesine sabır versin

Hüseyin güzel
Hüseyin güzel - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesîn mekanı cennet olsun ailesinede sabırlar versin


SIRADAKİ HABER