banner306
banner198

Çoban köpekleri ile yaban domuzunun ölümcül kapışması!

Çankırı’da 2 çoban köpeği aç kalan bir yaban domuzunu suyun içerisinde yakalayarak öldürmek istedi. Yaban domuzunun yaşam mücadelesi ise an be an kameraya yansıdı

banner145
Çankırı’da 2 çoban köpeği aç kalan bir yaban domuzunu suyun içerisinde yakalayarak öldürmek istedi. Yaban domuzunun yaşam mücadelesi ise an be an kameraya yansıdı.


Çankırı’nın Kurşunlu ilçesi sınırlarından geçen  Devres çayında  Çoban köpekleri ile yaban domuzunun ölümcül kapışması görenleri hayrete düşürdü. Devres çayı yakınların da yiyecek arayan yaban domuzu çoban köpeklerine yakalandı. Müthiş bir kovalamacanın ardından  Devres çayında iki çoban köpeğinin dişleri arasında kalan yaban domuzu, canını kurtarmak için  ölümcül bir mücadeleye girişti. Devres çayının hırçın suları içerisinde yaşanan boğuşma anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


Vahşi doğa kanunlarının  geçerli olduğu yaban hayatında  dere içerisinde sıkıştırdıkları domuzu, boynundan ve kuyruğundan yakalayan köpekler suyun içerisinde bir süre domuz ile boğuştu. Sonunda çoban köpekleri, kaçmaya çalışan domuz başarılı olamayınca su içerisinde boğarak öldürdü.







Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 04:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304