banner198

Kurşunlu’da çıkan kavga kanlı bitti

Nurullah Ö. ile Erol D. arasında çıkan kavga kanlı bitti.

Kurşunlu’da çıkan kavga kanlı bitti
banner145


Nurullah Ö. ile Erol D. arasında çıkan kavga, kanlı bitti.


Kurşunlu ilçesinde öğle saatlerin de gerçekleşen olayda; Nurullah Ö. ve Erol D.  arasında Şehit teğmen Korhan Kuruçay Parkı’nda başlayan kavga, her ikisinin de yaralanmasıyla sonuçlandı.


Edinilen bilgilere göre aralarında eskiye dayanan bir husumet bulunan Nurullah Ö., Erol D.’yi bıçaklarken, Erol D.’de Nurullah Ö.’yü tabancasıyla bacağından yaraladı. Olay, Erol D'nin abdest aldığı sırada arkasından yanaşan Nurullah D.'nin, Erol D'yi sırtından bıçaklaması ile başladı. Aldığı bıçak darbesi ile ardına dönen Erol D. ikinci bıçak darbesinide kolundan aldı. Daha sonra üzerinde taşıdığı silahla Nurullh Ö.'yü bacağından vuran Erol D, saldırganı etkisiz hale getirdikten sonra polisi arayarak olay yerine gelmesini bekledi. Yaklaşık on dakika yerde yatan Nurullah D'nin başında polis bekleyen Erol D, polis tarafından kelepçelenerek göz altına alındı. Karkaşadan yararlanan Nurrullah Ö. bu sırada polislerin arasından Erol D.'ye bir bıçak darbesi daha vurdu. 


Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Erol D. Çankırı Devlet Hastanesinde, Nurullah Ö. ise Karatekin hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılar hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Fotoğraf 1: Çankırı milletvekilleri Şahin ve Filiz, akşam saatlerinde Erol Demiröz'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 03:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
bu nasil haber
bu nasil haber - 10 yıl Önce

Bu nasil haber bunu kim yzdiysa heralde yanindalardi

adalet adalet
adalet adalet - 10 yıl Önce

keşke vekillerimiz diğer tarafıda dinleyip onunda sıkıntılarını görselerdi oçoçuk tek başına nice zorlukla savaşıyor haberleri varmı adalet herkes için

adalet adalet
adalet adalet - 10 yıl Önce

biride demezmi karşı tarafın canı can değilmi herkes için adalet

ÇANKIRILI
ÇANKIRILI - 10 yıl Önce

böyle bir saldiriyi hayatimda ne gördüm nede duydum.camide abdest alan bir insana arkadan saldırmakta ne demek.bir müslümanin yapacagi bir işdegil.çok korkakça bir saldiri.ayrica adam suçluyu etkisiz hale getirip polisi aramiş.polisin 2 tarafada müdahale etmesi gerekmezmi.polisin yaninda bir saldiri daha nasil yapiliyor.izah edilecek bir yani yok.

çankırılı
çankırılı - 10 yıl Önce

kurşunlumuzun çok saygıder ve kıymetli esnafına acil şifalar diliyorum

Osman demiroz
Osman demiroz - 10 yıl Önce

Biri demezmi polisin elinden nasıl kurtuluyor sorarım size mağdur mu suçlu suçlu mu haklı Mevlâ m hakkımızda hayırlısı nasip etsin

Cüneyt
Cüneyt - 10 yıl Önce

biride demez mi ambulansın kimin için geleceği belli olmaz diye...

SIRADAKİ HABER